Новият хит в отслабването – ХЕЛКОР, вече е внесен и в България!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Хранителната добавка ХЕЛКОР (HELLCORE) от Испания оправдано предизвиква интерес сред любителите на фитнеса в много страни. Ето че тя може да се купи и от България. С помощта на ХЕЛКОР бързо могат да се вкарат в норма понатрупаните през студените месеци килограми. При това – без да се подлагаме на изтощителни натоварвания или глад.

Добавката се препоръчва и за хора, които не спортуват активно, но искат да влязат във форма: получава се, защото ХЕЛКОР е умно изчислена комбинация от растителни екстракти с отслабващ ефект. Ето как се случва това!

Добавката е от типа термогеници: това означава, че катализира метаболизма и всички метаболитни процеси започват да се развиват по-бързо от обичайното. Отделя се голямо количество енергия, която повишава базалната температура на тялото. Хранителните компоненти директно се трансформират в енергия, която може веднага да се изразходва – вместо да се натрупват в организма под формата на мазнини. Именно тази трансформация, която увлича и предишни мастни натрупвания, гарантира редукцията на килограмите.

Хелкор

Хелкор вече е в България

Това е спецификата на термогениците: благодарение на тях изгарят мазнини, а мускулната маса се съхранява. Ако редукцията на килограмите е резултат от изхвърляне на големи обеми телесни течности, старото тегло много бързо се възстановява. Така се получава, ако разчитаме на диуретиците, които най-често биват последвани от йо-йо-ефект.

Термогенезата означава повишена температура и усещане за бодрост и издръжливост в продължение на 6 часа – толкова продължава действието на една капсула от продукта. Това състояние се поддържа благодарение на компонентите – екстракти от зелено кафе, гуарана, йерба мате, какао, колеус форсколий, бяла върба и черен пипер. Освен тонизиращ ефект, съставките имат и втори, не по-малко важен: поддържат усещането за ситост и това помага да контролираме апетита си. Последното е още едно условие за успешно смъкване на килограми.

Приемът на две капсули дневно – турни и на обяд, половин час преди хранене, зарежда с енергия през целия ден и стимулира заниманията в спортната зала. Спортувайки, ние изразходваме отделените калории и така се предпазваме от ефекта на натрупване. Всички промени в организма ни са позитивни – блансира се липидният обмен, под контрол е кръвната захар, получаваме подкрепа за имунната система, оптимизира се антиоксидантната защита. Възстановяването след тренировки е бързо и усещането за бодрост и позитивна нагласа – трайно.

ХЕЛКОР вече се разпространява в аптечната мрежа; може да се купи и онлайн – чрез сайта Витаголд или по информация от страницата на продукта във FB.

Телефон за информация: 0886736363

Телефон за поръчки: 0877495856

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар