Бирата върши чудеса за косата ви

Изключително евтина и много ефикасна процедура

бирата

Изключително евтина и много ефикасна процедура


Отдавна се знае, че бирата е изключително полезна за бъбреците.

Бирата обаче е много полезна и за косата. Ако искате да имате хубава коса, спокойно бихте могли да се доверите на грижите на бирата.

Ако напоследък косата ви е изгуби блясъка и жизнеността си, няма нищо по-лесно от това да ги възстановите, естествено с помощта на бира. Достатъчно е всеки път, след като измиете косата си, да я полеете с бира. Добре е преди това да я затоплите леко.

Оставете бирата да престои. Казано с други думи тя се ползва точно както и балсама. Поради тази причина се препоръчва да започнете първо с миенето на косата си, щом влезете в банята. Полейте я с бира и продължете с къпането. Когато вече сте готови с взимането на душа, най-накрая изплакнете и косата си.

Не се притеснявайте от неприятната й миризма. След като изплакнете косата си, от нея няма да има и следа. Ако пък е останала съвсем малко миризма, когато я изсушите наистина ще е отлетяла.

Само след неколкократното прилагане на тази бърза и лесна процедура ще забележите, че косата ви се е променила. Тя вече ще се е сдобила с много по-добър и бляскав вид, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар