Непознатите свойства на балсама за устни

Бихте могли да го използвате срещу мазоли

балсама за устни

Бихте могли да го използвате срещу мазоли


Нямате си на идея за колко много неща може да ви бъде полезен балсама за устни.

Със сигурност повечето от вас използват балсама за устни по предназначение, особено през зимния сезон, когато често се напукват заради студа.
В следващите редове обаче ще ви разкрием още редица полезни свойства на балсама за устни, за които може би дори не сте подозирали.

Бихте могли да го използвате срещу мазоли. За да не ви стискат новите обувки и да не ви образуват мазоли, просто ги намажете на проблемното място (обикновено това е петата) с балсам за устни.

Ако пръстите ви са се подули и не успявате да извадите пръстена на помощ отново идва балсамът за устни.
Натъркайте кожата с балсама за устни и пръстенът ще излезе без никакъв проблем.

Може би сте попадали в ситуацията, в която заради често кихане или подсмърчане, ноздрите ви се възпаляват и започват да се белят, сякаш сте изгорели на плажа.
В такива моменти на помощ отново идва добрият стар балсам за устни. Той е осезаемо по-мазен от редица кремове и ще възстанови много бързо мястото. Бихте могли да го използвате и при наличието на сухи участъци по кожата и на други места по тялото, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар