Лесен трик за прикриване на двойната брадичка + други полезни съвети

промоции

Супер лесно можем да прикрием несъвършенствата, стига да знаем как. Ето как можем да се справим с тях:

Лицето ви е кръгло

Създайте ъгли, които да разчупят овала. Променете веждите си – хубаво е да оформите по-отчетлива чупка в средата им. С по-тъмен молив подчертайте тази ъгловата форма.

двойна брадичка

Лесно можем да прикрием двойната брадичка

Извайте скулите умело, като нанесете розов руж два пръста по-навътре от горната част на ухото по посока на ноздрата.

Устните ви са много тънки

Очертайте контура на устните с червен молив, който е в по-тъмен цвят от този на вашите устни. Добре е да излезете извън очертанията на устните и да оформите извита сърцевидна линия.

Изборът на червило е изключително важен. Нека продуктът да не е матов, защото ще придаде по-строг и стегнат вид на устните. За предпочитане са гелообразните и бляскави текстури. Гланцът и балсамът дават повече обем.

Заложете на светли цветове – корал, праскова, нежнорозово. След като нанесете основното червило, върху него, в центъра на устните, нанесете друго, което е по-светло. Така ще засилите оптическата представа за по-плътни и изпъкнали устни.

Сенки под очите

Нанесете коректор или фон дьо тен под миглите в портокалов цвят, ако сенките са светли, и жълтеникав, ако кръговете под очите ви са тъмни.

След като сте туширали сенките, нанесете фон дьо тен върху цялото лице. Основното правило е да отвлечете вниманието от проблемната зона и затова най-добре е да поставите акцент върху горния клепач. Изпишете очите с туш, нанесете на миглите спирала, използвайте сенки в цвят каки, кафяво и сиво. В предния ъгъл на окото изсветлете с по-светъл молив.

С двойна брадичка сте

Всяка сутрин третирайте тази област с матираща пудра. Изберете цвят в един тон по-тъмен от пудрата, която ползвате за лицето си.

Пред огледалото вирнете брадичката напред и нагоре. Нанесете пудрата с четка или тампон, като обработите и шията, и деколтето със същия продукт. Преливането на цветовете трябва да стане внимателно.

Като финален завършек със същата тъмна пудра напудрете челото, върха на носа, скулите и брадичката. Това ще придаде релеф на лицето ви, а по-изпъкналите му части няма да блестят неприятно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар