Много лесно е да имате хармоничен дом, в който да сте щастливи! Вижте тези съвети!

Древната система фън шуй за балансиране на доброто и лошото може да приложите в интериора на дома си, за да повлияете на енергията около вас и така да постигнете повече хармония в семейството си.

Обзавеждане по фън шуй

Обзавеждане по фън шуй

Ето няколко съвета за подредбата по фън шуй, които не изискват специални усилия или допълнителни разходи.


Започнете от входната врата. Нека пътят към дома ви е чист и нищо не пречи на добрата енергия Чи да влезе у вас. Не трупайте ненужни вещи пред вратата или в коридора, с намерението като излизате, да ги изхвърлите, но все бързате и не стигате до тях. Ако все пак вече сте го сторили, сега е моментът да разчистите. Махнете и обувките, които сега не носите, но не сте намерили време да ги приберете в шкафа до следващия сезон за тях.

Обърнете внимание на осветителните тела в антрето – то със сигурност е най-тъмното място в дома, защото не прониква естествена светлина в него. За да е приветливо и да е ясно, че „каните“ добрата енергия да се настани у вас, осветете добре тъмния коридор.

Огледалото в антрето също помага да стане по-светло и оптически уголемява помещението. За него обаче има строго правило – ако сте го сложили срещу вратата, веднага го преместете, защото ще пречи на циркулацията на добрата енергия.

Друга хитрина за огледалото е да го сложите на външната страна на вратата на тоалетната, ако тя е близо до входа. Така то няма да позволява лошата енергия да изтича от това негативно помещение в дома ви, нито да се губи добрата.

Ако имате огледало в спалнята, което отразява леглото ви, по-добре го махнете. При всички случаи нека огледалото да е кръгло, голямо, винаги чисто и да не е от отделни фасети (плочки), а цяло, по възможност кристално, пише Журнал за жената.

Разгледайте и стайните цветя – нека да са със заоблени листа, а не остри и с шипчета, тях оставете за терасата или градината. Според фъншуй облите неща, без ръбове, привличат добрата енергия.

Проверете дали не сте разположили неправилно и уредите в кухнята. Според фън шуй не бива да се смесват елементите огън и вода. Затова срещу готварската печка не бива да е пералнята, например.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар