Кои са основните пет разлики при мъжете и жените

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Някои класически разлики между мъжете и жените не са общоизвестни. Ето сега имате възможност да научите кои са те!

Жените и мъжете

Жените и мъжете

СЕКС – Това е зоната, В която най-силно проличават различията. Не само на физическо, но и на емоционално ниво. Жените жадуват за повече прегръдки преди секс, както и да си поговорят малко след това. Докато за мъжете тази дейност се състои в три основни точки: да правят секс, да получат оргазъм и да спят след това.

АМБИЦИЯ – И двата пола са единодушни по въпроса за пълноценния живот и успеха. Но при мъжете надделява желанието за професионална реализация, докато жените търсят баланс между семейството и кариерата.

ЧУВСТВА – Жените, както е известно, са много по-емоционални от мъжете. Те много по-често изпадат В депресии или истерични състояния. Докато мъжете предпочитат да крият чувствата и емоциите в сърцето си и не обичат да ги показват.

ПРОБЛЕМИ – Мъжете са воини и за тях единственият възможен начин да се справят с даден проблем е, като го преборят и победят. След което да се възнаградят за победата с едно добро питие с приятели например. Докато жените предпочитат да подходят тактически и да постигнат същото с далеч по-малко жертви, пише Журнал за жената.

ПРИЯТЕЛСТВО – Приятелството между мъжете следва своя собствена логика. Те се радват на простички неща, споделени с компания. Докато за жените приятелството е своеобразна изповедалня, в която всяка признава (част) от греховете, надеждите и копнежите си.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар