Какво включва черният списък на мъжките подаръци?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

След щателно разузнаване по темата установихме кои са най-ужасните вещи от всеобща мъжка гледна точка, които напук на всичко жените смятат за прекрасни и най-редовно подаряват:

1. Вратовръзка
Неясно защо всяка жена се чувства компетентна да избере вратовръзка, като си въобразява, че това е все едно да купиш чанта или ръкавици. Не, мили дами, само мъжът може да си избере вратовръзка. Това е закон.

2. Техника без съответното упътване за употреба
Толкова ли е сложно да се запомни, че само след натискане на симво­ла Y, а не X, на дистанционното, уредбата ще се включи? Еми, да, сложно е. Без този безценен игрек телефонът/плейърът не става за нищо.

3. Риза
Класика в жанра! Но помисли малко – нали уж това било праз­ник. А ти наистина ли се постара с този подарък? Ама честно ми кажи! Защото тук липсва всяка­къв елемент на изненада. Това е все едно да подариш чорапи или от онези комплекти за ба­ня от сапун и душ гел. Впрочем копчетата за маншети, които идеално се връзват с цвета на очите ми, означават, че ще ми трябва подходяща риза за тях, а към нея… вратовръзка. И така до безкрай. Пък и ако твоят чо­век ходи спортно облечен, не се опитвай да го „вкараш” в правия път с подобни дебели намеци. Ни­що няма да се получи.

4. Бельо за момичета (под формата на копринени боксерки, да речем)
Без коментар.

5. Комплект за бръснене
И какво й беше на добрата стара самобръсначка? Тъкмо е свикнал човек да не се порязва и ето, че пак трябва да усвоява някакви нови техники. Аман…

6. Посещение в салон за красота
Ще се чувствам като в небрано лозе на това място. Дълбоко не вярвам, че онези хора там искат да ми направят нещо добро. Да, да, после може и да ми е хубаво, но сега не ми е. Така че точка по въпроса.

7. Нещо за дома от рода на лампа
Типично по женски:да подариш вещ, която ще ползват всички, въпреки че е предназначена за мен.

8. Шапка/фланелка „Ферари”/”Левски” при положение, че аз съм фен на „Макларн”/ЦСКА.
Горе-долу така се чувствам, ко­гото подарявам „Диор“, а не „Шанел“ (или обратното): с две думи, ценна вещ, която обаче няма да се използва.

9. Всичко останало почти ми хареса. И да, знам, че се постара.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар