Превърнете рядката и тънка коса в лъвска грива

промоции

Съвсем скоро няма да можете да познаете косата си

коса

Съвсем скоро няма да можете да познаете косата си


Едва ли има дама, която да не мечтае за дълга и гъста коса, която се поддава лесно на всякакъв вид прически.

За съжаление обаче често пъти реалността е съвсем различна и малко жени могат да се похвалят с такава коса. Добрата новина обаче е, че всички онези, които си мечтаят да имат лъвска грива могат да го постигнат в действителност и то по абсолютно естествен начин и само с употребата на един продукт.

Може би сте забелязали, че напоследък популярността на кокосовото масло нараства лавинообразно. Наистина погледнато реално е трудно да се намери друг продукт, чийто спектър на приложение е толкова широк.

Никак не е трудно да превърнете своята коса в жизнена, лъскава и буйна.
Както вече споменахме в горните редове се нуждаете само от кокосово масло и нищо друго. За целта поставете бурканчето с кокосово масло в съд с топла вода, за да може да се втечни.

След това посредством леки масажни движения втрийте кокосовото масло в корените на косата, а след това и по цялата й дължина.
Остава ви само да я разрешите с гребен, за да можете да разнесете маслото равномерно по цялата дължина и да я увиете с найлон. Отгоре я увийте и с кърпа и останете така в продължение на 30 минути.

Измийте я както обикновено. Прилагайте този трик веднъж седмично и след месец няма да можете да познаете косата си, пише zajenata.bg.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар