Какви обувки търсят различните зодии?

На висок ток или с равна подметка? Ако се колебаете много, може да погледнете и какво казват звездите по въпроса.

Овен

Перфектните обувки за жената Овен трябва да отговарят на няколко важни условия: да са елегантни, на

обувки

Овенът харесва елегантните обувки

много висок ток и не твърде открити. Сандалите не са добра идея за топлото време, но обувките с отворени пета и пръсти – да.

Телец

Дамите от този знак биха се чувствали най-удобно и сигурно, когато са здраво стъпили на земята. За целта имат нужда от обувки, които добре обхващат крака им в областта на глезена. Така ще могат да вървят сигурно, дори и на токче.

Близнаци

Родените в знака на Близнаци обичат провокациите. За тях обувките са не просто средство за придвижване по улиците, а важен аксесоар, който често става акцент на тоалета. Спортни обувки на токче например.

Рак

Подходящи за Рака са елегантните обувки с класическа форма, на класически ток (нито висок, нито нисък и не твърде тънък или масивен) и задължително затворени. Добрият материал, от който са изработени, е задължителен.

Лъв

Бляскави, пищни, с ефектна декорация и интересни хрумки – такива са идеалните обувки за Лъвицата. Те могат да бъдат на ток или със съвсем равна подметка. По-важното е да са впечатляващи, но и удобни.

Дева

Девата харесва изчистените модели, без много допълнения. Подходящи за нея са всички видове чехли, както и обувките на платформа. Много добре стоят на краката й ярките цветове, затова не трябва да ги отбягва.

Везни

Обувките на родените в този астрален знак трябва да бъдат съобразени с най-новите модни тенденции. Известна доза екстравагантност не вреди, дори е препоръчителна. Тя може да бъде под формата на ефектен ток например.

Скорпион

Жената от тази зодия има нужда от обувки, които да стоят секси, но и да подчертават властния й характер. Токчетата са задължителни – колкото по-високи, толкова по-добре. Кожените рокерски каишки са също добра идея.

Стрелец

Представителките на този знак обичат предизвикателствата. Няма да ги видите със стандартни обувки.

Избраният от тях модел може да не е най-новият моден хит, но със сигурност трябва да привлича вниманието и да бъде уникален.

Козирог

Жената Козирог е традиционалист в добрия смисъл на думата. Тя има нужда преди всичко от удобни обувки, които да позволяват дълго ходене. Предпочита класическите цветове, които не излизат от мода – като черно и бяло например.

Водолей

Екстравагантни, ултрамодерни, футуристични – обувките на Водолея се забелязват отдалеч. Невинаги са удобни, но със сигурност са провокативни. Ефектните платформи и нестандартните токчета са предпочитани.

Риби

Обувките на Рибите са изящни, нежни, често обсипани с бляскави камъчета и стоят като паяжини по краката. Сандалите с множество тънки каишки отговарят идеално на тези условия. Високият тънък като игла ток е задължителен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар