Неподозирани ползи от солта

Прозорците ви ще блеснат като нови

солта

Прозорците ви ще блеснат като нови


Със сигурност сте чували многократно, че солта е вредна за организма, но едва ли сте предполагали от каква огромна полза може да ви бъде за дома.

В следващите редове ще ви разкрием някои трикове, за които ще ви е необходима солта.
Истината е, че солта е използвана още от древни времена за почистване на домовете и освен това е натурален продукт.

Солта може да бъде използвана за прогонване на мравките от дома ви. Достатъчно е просто да поръсите малко от нея на местата, по които виждате мравки и те ще започнат да изчезват. Освен това ще понижите значително влагата в дома си.

Тя е идеално средство за полиране на месингови, медни или сребърни прибори. Пригответе си паста от сол и оцет и натъркайте приборите с нея. Тази смес ще премахне всички петна и замърсявания. След измиването приборите ви ще блестят като нови.

Може би сте чували, но не вярвате, че солта е прекрасно средство за почистване на прозорците до блясък. Можете да изчистите не само прозорците в дома си, а и тези на автомобила.
Освен това сместа, която ще ви разкрием ще ги предпази дълго време от замърсяване.
Достатъчно е да разтворите няколко лъжици сол в топла вода и да измиете прозорците си. Ще блеснат като нови, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар