Нещата, които правиш в леглото

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

„Гаджето ми има навик, който ми топли сърцето като нищо друго. Ляга само по прашки в леглото и се гушва в мен, за да се топли. Понеже е със студени ръце и крака, се прилепва плътно, с цялото си тяло. Това е една от причините да обожавам зимата, откакто я срещнах!“ – Ето, 25 г.

„Имах едно много лудо гадже, с което завъртяхме краткотраен, бурен романс, който никога няма да забравя. Първия път, когато я съблякох, направо онемях. Кожата й беше гладка и миришеше на портокал, не можех да се откъсна от нея – и оттам дойде прякорът й, виках й „плюш“. Не съм виждал и досега друга жена като нея. Докато бяхме заедно, не я изпусках от ръцете си, непрекъснато я гушках, мачках и докосвах.“ — Владимир, 29 г.

„Моето гадже обожава да ме съблазнява, докато гледам телевизия. Имам чувството, че го прави нарочно, все едно ме ревнува от плазмата. Луда работа! Но никак не се оплаквам, напротив, скрива ми шапката. Няма мъж, който да не си мечтае за жена, спонтанна и ненаситна за секс. Е, моята е такава! Има дни, в които нарочно се закотвям пред телевизора, без изобщо да ми пука какво дават! — Тодор, 30 г.

 

3 момента, когато си суперсекси, без да го подозираш

„Имах едно гадже, страшна красавица. Обаче нонстоп ходеше с тежък грим. Когато преспиваше при мен и закусвахме заедно, беше с чисто лице и убийствено ми харесваше, хиляда пъти повече! Защо жените доброволно се загрозявате и състарявате?“ – Никола, 32 г.

„Приятелката ми искрено смята, че когато се връща от фитнес, не прилича на нищо. И бърза да се преоблече и да си „оправи косата“. Истината е, че в спортно екипче, без грим и на опашка е страшно сладко спортно гадже, което ми действа ултравъзбуждащо!“ – Страхо, 26 г.

„Когато се запознахме със сегашното ми гадже, аз живеех в полите на Витоша. Вечер ставаше суперхладно и аз й давах пуловер, за да не умре от студ. Адски ме кефеше да се разхожда в моя пуловер, който й стигаше до коленете, защото така изглеждаше 100% моя.“ — Васил, 28 г.

 

 

Неговите тайни желания

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар