Неговите тайни желания

Фройд нарича женската сексуалност „тъмния континент”. Ако трябва да перифразираме думите му, спокойно можем да наречем мъжката сексуалност „тъмната планета“.

Мислиш си, че става ли въпрос за секс, мъжете са ясни и разгадаеми? Не е така! Спалнята е една от глав­ните сцени, където мъжът се изявява. Често това, което чуваш и виждаш от него там, е просто роля, а не действителността. Не е чудно, че понякога, стараейки се да не обиди „актьора“, жената стига до там да загуби представа за истинската му същност. Ето няколко факта за же­ланията на мъжете в спал­нята, които със сигурност ще са ти интересни:

Той иска… да отговаряш на комплиментите му
По правило мъжете из­ползват комплименти, за да те вкарат в леглото си (казвайки ти, че изглеж­даш прекрасно). В същото време обаче, когато неща­та стигнат до спалнята, не забравяй, че партньорът ти също се притеснява как изглежда, особено ако правите секс заедно за първи път. Той ще се чуди как изглеждат косата и тя­лото му, дали ще забележиш биреното му шкембенце, и разбира се, как ще оцениш размера на мъжкото му достойнство. Така че просто се опитай да отговаряш на комплиментите му, когато ти казва, че си невероятна – ти му кажи, че не си била с по-секси мъж.

Той иска… да избягваш сближаването
Когато след първия секс партньорът ти се обърне на другата страна, или ти се струва, че нещо го тор­мози, можеш да си почти сигурна, че той не просто мълчи, а е налегнат от въ­проси и съмнения. Дали се е представил добре, ще про­дължите ли да сте заедно и т.н. Попаднеш ли на такова държание, отдръпни се мал­ко и ти. Може би така ще е по-добре за него, отколкото да му зададеш въпроса „За какво си мислиш?“.

Той иска… да искаш секса зара­ди самия секс
Мъжете са много доволни, когато усетят че партньорки­те им, също като тях сами­те, понякога искат просто секс. Без много гушкане преди и след това, без мили думи и прекалена нежност. Те обичат да изпитват усещането не само, че доминират, а че покоряват, плячкосват жената. Е, позволявай му да те плячкосва от време на време.

Той иска… да го докосваш на повече места
Естествено, когато се стигне до секс, „главният герой“ от мъжка страна е пенисът. Безспорно мъже­те обичат да бъдат сти­мулирани точно там. Но има и много други места, умелият допир до които ще докара партньора ти до силна възбуда – гърдите, вътрешната част на бедрата, лицето. Много е вероятно той да не ти дава напътствия къде и как да го докосваш от страх да не те обиди в най-неподходящия момент, или просто защото не му е удобно да си поиска. Знай, че всички мъже обичат леко да си играеш с тестисите им, както и да стимулираш перинеума им чувствителната зона между скротума и ануса.

Той иска… да споделяш и стимулираш фантазиите му
Мъжете имат много сексуални фантазии, но те често остават несподе­лени пред партньорките им, заради предразсъдъци и страх от създаване на лошо впечатление. Ако партньорът ти не споделя с теб някои по-нестан­дартни желания, най-ве­роятно се опасява те да не ти се сторят прекалено срамни, непристойни или перверзни… Дори тайно може би очаква ти първа да започнеш играта. Ако все пак ти сподели нещо, помни – никога недей да реагираш остро или да го осъждаш. За да му помогнеш да се разкрие, а и да разбере твоите желания, пробвай следна­та игра: всеки от вас да напише фантазиите си и да оставите листчетата в кутия. След това всеки да отвори това на парт­ньора си. Ако всичко е наред – не губете време.

Той иска… да говориш по време на секс
Разговорите по време на секс стимулират не само ушите, нали? Какви думички да използваш? Мръснишки и перверзни, разбира се! Колкото и да ти звучи невероят­но, подходящите думи, изречени в подходящия момент, могат да пре­върнат кроткото момче в истински гладиатор в леглото.

Той иска… да бъдеш пряма
Сексът може понякога да изглажда някои про­блеми във връзката. Но често се случва и те да изникнат именно в лег­лото. Ако се оплакваш от липса на секс, най-ве­роятно ще искаш да по­говориш с партньора си, за да разбереш причи­ната. Същото нещо ще иска и партньорът ти, ако ти често му отказ­ваш. С това допълнение, че егото му най-веро­ятно ще бъде по-силно засегнато, отколкото твоето в обратния слу­чай. Най-вероятно той ще изтълкува нередов­ния секс като липса на интерес от твоя страна и неудовлетвореност от неговите умения и въз­можности. Евентуалното твое мълчание по темата само ще задълбочи про­блемите. Най-добре е в такива случаи да бъдеш искрена и директна.

Той иска… да поддържаш баланс
За равновесието в една двойка е важно партньорите да не се стремят да се обсеб­ват един друг. Опит­вай се да предоставяш на любимия си т.нар. „отделна сексуалност“ – сексуален живот, кой­то не включва другия, но не го и предава, т.е. не може да се счита за изневяра. За мъжа, това може да е допускане­то жената да ползва секс играчки или пък да предизвиква по някакъв начин чуждите мъже да я гледат. За жена­та – позволяването на партньора да гледа порно, без излишни въпроси и без недовол­ство.

Той иска… да гледате порно заедно
Един от главните по­води жените да се об­ръщат към сексолог, е ако „хванат“ мъжа си да гледа порно. В някои случаи, това ги кара дори да ис­кат прекратяване на връзката. Случи ли ти се това – реагирай спокойно. Първо, защото едва 4 % от всички мъже страдат от тежки сексуални отклонения – едва ли точно твоят партньор е между тях. Второ, защото трябва да си наясно, че няма жена, която да успее да бъде абсолютно всичко за един мъж.

Той иска… да отгова­ряш на настояването му за секс
Мъжете често биват обвинявани, че са сексуално ненаситни. Това не е така. Те просто го възприемат като едно приятно забавление, като празник. И да, може би като цяло, ха­ресват секса малко повече от жените и не го поставят на дъ­ното на приоритетите си. Ако наистина си от тези жени, чиито сексуален апетит на­последък не е голям, поне си припомни ползите за здравето по време на орга­зъм се отделя „хор­монът на щастието“, понижава се нивото на напрегнатост и стрес, нормализира се кръвното наляга­не. И разбира се, не на последно място всяко интимно преживяване с парт­ньора ти укрепва връзката между вас.

 

50 мъже признават какво трябва да прави една жена, за да е добра в леглото

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар