Нещата, които правиш, когато „просто излизате“ и когато имате дълга връзка

Нещата, които правиш, когато „просто излизате“

„Няма да забравя как преди бая години, за да впечатля едно гадже, за уикенда го заведох в София. Кино, кафе, разходка… всичко вървеше супер, само трябваше да решим къде ще ходим на диско вечерта. Тогава ми попадна флайер за суперпарти в „Спартакус“ и понеже знаех къде е университетът, отидохме там. На входа ни изгледаха странно, обаче реших, че ми се е сторило. Откъде да знам, че е гей място?! Вместо да се шашне, възмути или сконфузи обаче, тя се държа страхотно – много се смя, бъзика се, че ще празнуваме годишнини на 2 февруари, и се забавлява. И в този момент реших, че искам да я спечеля на всяка цена. Първоначалните среши са трънлива територия – и е много хубаво, когато гаджето приема всичките ти издънки с чувство за хумор.“ –  Румен, 30 г.

„Много си падах по една сервитьорка в кварталното кафе. Тя ми се усмихваше всеки път, когато погледите ни се засичаха, обаче нямах кураж да я поканя на среша. Ами ако просто беше учтива? Ами ако си имаше гадже? Такива красавици рядко са сами. Три месеца по-късно, когато бях протрил столовете там от висене, тя ме покани да излезем. Бях на седмото небе и оттук насетне иззех изцяло инициативата. Понякога на човек му трябва съвсем малко насърчение.“ – Петко., 25 г.

„Моментът с плащането на сметката винаги е ходене по тънък лед. Ти знаеш, че тя няма да плати. Тя знае, че няма да плати. Но все пак е добре поне да опита. Уважавам жените, които не мислят, че понеже са жени, ти си им длъжен.“ — Калоян, 27 г.

Нещата, които правиш когато имате дълга връзка

„Работя на смени и от нощни се връщам призори. Тя винаги държи да ми отвори вместо да си отключа сам, изчаква да се събуя, гушка се в мен и ме целува. Как да не обичаш такава жена?“ — Тихомир, 29 г.

„Моето гадже винаги е било мъжко момиче – гледа да се оправя с всичко сама, да не търси помощ и да успее да намери най- доброто решение. Една вечер обаче се разплака, дори не съм запомнил за какво точно. Хлипаше безпомощно, аз я гушках, не знаех какво да кажа и да направя и се чувствах като идиот. Беше толкова крехка и безпомощна, че исках да я предпазя от целия свят – сега и завинаги.“ — Bиктop, 34 г.

„Това, което обожавам в моята жена, е, също­то, което ми харе­са в нея още на първа­та ни среща – много е емоционална. Тя говори със страст за нещата, които обича, и дока­то жестикулира, мени интонации и физио­номии, и е много слад­ка. Независимо каква е темата, и до ден дне­шен обичам да я слушам и наблюдавам в таки­ва моменти. Всички емоции се изписват на лицето й.“ — Емо, 35 г.

„Най-готиното нещо, което може да каже моята жена, е: „Петък вечер заминаваме на хижа, стягай се, не приемам НЕ-та и никакви оправдания!“ Това значи, че забравяме всички грижи тук и отиваме да разпускаме там! — Димитър, 31 г.

„Майката, с която живеем заедно вече 5 години и сме си направо супер, има едно безценно качество. Когато се прибирам в кофти настроение, изчаква половин час, преди да започне с въпросите. Същото прави, ако сме се скарали. Безценно, рядко срещано качество!“ Дилиян, 28 г.

 

5 неочаквани истини за мъжката нагласа към жената 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар