Гримът тази есен – вижте модерните цветове!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Топли и дълбоки нюанси или нежни и ефирни багри? Тази есен всъщност са хит и двете тенденции. Модерни са както наситените плътни червила, които буквално приковават погледа, така и замечтаните очи с опушени сенки.

По лицето ще срещаме и позабравени цветове, както и такива, които изобщо не сме очаквали да бъдат използвани на това място и по този начин. Представяме ви 4 топ идеи, които ще ви помогнат да направите

грим

Модерни са наситените плътни червила

своя избор.

Червено-кафяво и старо вино

Това са интензивни, секси, сладострастни цветове, които загатват за грях, наслада, забранени удоволствия и неизменно се превръщат в акцент. Независимо дали са върху устните, очите или ноктите на ръцете. Затова, когато ги използвате, е добре да внимавате с количеството и начина на употреба. Тук повече от всякога важи правилото за един акцент върху лицето.

Ако това са устните, то за очите се ограничете само с черна спирала и нищо повече. А ако наблегнете на погледа, а тази есен е модерно сенките да са в тази гама, то забравете за изкушаващите устни.

Шоколад и шампанско

Тези нюанси са близки до nude гамата, но разликата е, че тази есен в тях има и малко повече цвят, който придава свежест и озарява лицето. Общото впечатление е за ефирна нежност понякога с леко заскрежен ефект, друг път в матови нюанси. Но винаги максимално близка до естествената красота. Този грим е изключително елегантен, изтънчен, рафиниран.

За да постигнете това впечатление обаче, е нужно много внимателно да скулптирате лицето, за да постигнете релеф. И не пропускайте веждите – те трябва да бъдат дискретно подчертани, за да оформят рамката.

Опушено рогово и дръжка слива

Сочни, вкусни, елегантни, но и провокиращи багри, които носят спомена от лятото. Общото между тези цветове е, че са вдъхновени от тоновете на есенните плодове, цветя или зеленчуци.

Сочна слива или патладжан, изящна роза или зряла малина се срещат върху клепачите, устните и ноктите на ръцете, пише „Журнал“. Характерен за този грим е опушеният поглед, който пасва идеално на наситените цветове и красиво подчертава очите. А така също дръзките устни, които провокират умерено.

Тютюн и прегоряла шума

Топла хармония, домашен уют и нежна елегантност – такова впечатление създава тази цветова комбинация.

Очите са обагрени в кадифени землисти тонове, които нежно преливат един в друг, а ноктите им отговарят със сходна тоналност. Но има и някои нестандартни идеи, които ще допаднат на онези, които обичат да впечатляват. Такава например е очната линия в тютюнев нюанс с метален ефект. Или червилото със сияйни пигменти и необичаен цвят, какъвто не сте предполагали, че може да стои добре на устните.

Общото между тях е, че въпреки провокацията, оставят усещането за топлина, хармония и уют, които озаряват лицето.

Много подходяща комбинация за брюнетки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар