Тези грешки ви излизат скъпо

Често ги допускаме, без дори да осъзнаваме

грешки

Често ги допускаме, без дори да осъзнаваме


Всеки от нас допуска грешки в живота си, но тези ще ви излязат скъпо.

Специалисти посочват, че тези грешки водят в дома ви негативна енергия, която ще окаже пагубно влияние върху хармонията в семейството ви.

Ето кои са най-често допусканите грешки, без дори да осъзнавате:

1. Провеждате тренировките в стаята, в която спите. Съвсем скоро уредите в стаята ви ще започнат да пречат на вашата релаксация. Най-добре ги преместете на друго място в дома ви.
2. Събирате в гардероба си дрехи, които не сте обличали с години, но въпреки това и през ум не ви минава да ги изхвърлите. Избавете се от онези дрехи, които не сте обличали вече няколко сезона и направете място за новите попълнения.
3. Големите празни стени оказват негативно влияние върху вътрешната ни хармония. Добре е да ги украсите с произведения на изкуството например, но пък трябва да внимавате да не прекалявате.
4. Не оставяйте тоалетната си чиния отворена. Всички сме наясно, че тоалетната е място за освобождаване от негативната енергия, така че не й позволявайте да се върне при вас като държите капака отворен.
5. Постарайте се прозорците ви винаги да са чисти. В противен случай рискувате в дома ви да се натрупа негативна енергия, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар