Домашен пилинг срещу целулит

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пилингът от кафе е истински хит срещу неприятния целулит

целулит

Пилингът от кафе е истински хит срещу неприятния целулит


Неприятният целулит е сред най-често срещаните проблеми, пред който са изправени голяма част от представителките на нежния пол.

Представяме ви един изключително ефективен и лесен домашен пилинг срещу целулит, който ще ви помогне да решите проблема почти експресно. Само след няколко приложения ще забележите разликата.

Със сигурност сте чували за пилинга от кафе, но може би ви се е струвало твърде несериозно да го включите в борбата с досадния целулит. Голяма грешка! Той ще свърши чудеса.

Пилингът от кафе е истински хит срещу неприятния целулит. Мнозина твърдят, че резултатите от него са направо зашеметяващи.
Несъмнено кафето е най-евтиният природен продукт, която всяка дама би могла да си позволи в нелеката борба с целулита.

Неслучайно кафето е сочено за една от най-ефективните съставки срещу целулита, тъй като подобрява значително кръвообращението и по този начин освобождава кожата от неравности.

За да си направите домашен пилинг срещу целулит трябва да смесите по четири супени лъжици морска сол и кафе. Добавете и 2 с.л. зехтин или кокосово масло, малко ванилия на прах и етерично масло по ваш избор.
Първо смесете добре кафето и солта, след това добавете зехтина. Разбъркайте, докато получите гладка каша и добавете ароматите.

Втривайте сместа в областта на засегнатите от целулит места по веднъж на ден, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар