Топ 5 антиоксиданти

Поддържайте организма си в добро здраве

антиоксиданти

Поддържайте организма си в добро здраве


Никога не забравяйте да приемате достатъчно количество антиоксиданти, които ще помогнат на организма ви да се избави от свободните радикали, причиняващи огромни щети.

Редовният прием на антиоксиданти ви гарантира, че ще поддържате минимални нива на свободните радикали в организма си, а това е равнозначно на цветущо здраве.
Най-мощните антиоксиданти са пет на брой и можете да си ги осигурите чрез балансирана и здравословна диета. Ето ги и тях:

– витамин С
– витамин Е
– глутатион
– коензим Q10
– алфа липоева киселина

Всички те се произвеждат от организма, но количеството им е пряко зависимо от начина ни на хранене.
Имайте предвид, че с напредването на възрастта производството им в човешкия организъм намалява значително и е добре да увеличите доставката им чрез здравословни храни.

Коензим Q10, както и витамините С и Е работят в комплект и взаимно засилват ефективността си.
Най-универсалният супер оксидант е алфа липоевата киселина. Тя води до значително покачване на нивото на друг мощен антиоксидант – глутатионът.

В много страни, в това число и в България алфа липоевата киселина се препоръчва горещо при сърдечносъдови проблеми, диабет, проблеми с периферната нервна система и високи нива на лошия холестерол.
Освен това е с доказани ползи за красивата и еластична кожа и като цяло за здравето, пише ezine.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар