Живея в постоянен страх

Въпреки, че сме разделени от толкова време, приятелите му не престават да ме унижават публично

страх

Въпреки, че сме разделени от толкова време, приятелите му не престават да ме унижават публично


На 16 години съм, а от две години живея в постоянен страх.

Имах връзка с 20-годишен младеж преди време. След раздялата ни преди две години обаче той ме заплаши и оттогава живея в постоянен страх.
Бяхме заедно половин година, но в последните месеци от връзката ни той се държеше изключително грубо към мен, постоянно ме нараняваше и обиждаше.

За мен това не беше нормална връзка, защото се виждахме само когато имаше нужда от интимна близост.
Когато му казах, че искам всичко това да приключи, защото не ми харесва идеята да ме използват, той ми каза, че ще съжалявам и ще ме изненада тогава, когато най-малко очаквам.

Беше ми много трудно да го напусна, но един ден си събрах багажа и си тръгнах, защото си дадох сметка, че няма смисъл да продължавам да живея по този начин.
Той е от хората, които няма да се променят никога, защото няма желание да го направи. След раздялата ни чух изключително грозни думи по свой адрес.
Още тогава ме хвана страх, но реших, че не бива да се връщам при него.

Въпреки, че сме разделени от толкова време, приятелите му не престават да ме унижават публично. Щом се засечем някъде случайно, те намалят колата, минават бавно покрай мен, гледат ме на криво и подмятат неприлични думи. Това не е живот.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар