Много съм отчаяна и нещастна

За кратко време удрях няколко пъти на камък и това ме съсипа

нещастна

За кратко време удрях няколко пъти на камък и това ме съсипа

На 26 години съм, а се чувствам ужасно нещастна и отчаяна.

Преди две години се влюбих до полуда в приятеля си и крояхме планове за общо бъдеще. Именно тук се получиха и първите ни разминавания, които ме направиха изключително нещастна.
Докато аз кроях планове за бебе, той не преставаше да повтаря, че първо иска да изгради кариерата си като за това му трябват между три и пет години.

Аз реших, че не искам да чакам толкова дълго време и лека полека започнах да се отдръпвам от него, тъй като чувствата ми започнаха да огладняват. Така помежду ни се нагнездиха и скандалите и провалиха връзката ни.
Цялата розова приказка приключи за два месеца.

Малко след раздялата ни се запознах с друг мъж. След няколко срещи решихме, че сме родени един за друг и малко по-късно се събрахме да живеем заедно.
И тук обаче ударих на камък.
Преди няколко дни влязох във Фейсбук профила му и видях, че през цялото време, в което сме заедно си е търсил момичета.

Вече не вярвам на мъжете и в любовта. Чувствам се много объркана, самотна, нещастна и отчаяна. Не знам как ще продължа напред, а това, за което мечтаех най-много беше щастливо и сплотено семейство.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар