Ако имате алергия, спазвайте тези правила!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Избягвайте полените. Алергиите не се лекуват напълно, но можете да направите доста неща, за да намалеят оплакванията ви. Ето най-важните:

Маска за алергични

Маска за алергични

Стойте далече от разцъфналите храсти и дървета, както и от ливадите и нивите с житни растения. Там концентрацията на полени е най-голяма.

Излизайте сред природата само когато полените не са много. В градовете полените летят предимно в късния следобед. В селските райони рискът е най-висок между 5 и 8 часа сутринта и най-нисък – между 18 и 24 часа. Носете маска.


За да не допуснете да проникнат полени в жилището ви, провтрявайте само в периодите от деня, когато полените са най-малко.

Мийте косата си преди заспиване, не събличайте в спалнята си дрехите, по които са полепнали полени.

За автомобилите има специални филтри за полени. Не включвайте климатика!

Откажете се да отглеждате в жилището си животинки с козина. Махнете килимите и мокетите, които събират прахоляк.

В организма на алергичните хора имунната система просто полудява. Когато всичко е нормално, отбранителните сили на организма правят съвсем точно разлика между опасните и безобидните вещества. Но при алергичните хора тази способност е изчезнала напълно. При вдишването до лигавицата на дихателните им пътища достигат безобидните полени и там те биват идентифицирани като чужди тела. Това предизвиква защитна реакция на организма. Също както при инфекция, тялото ни започва да образува антитела.

При всеки нов досег с дразнителя тези антитела стават все повече и се струпват в мастните клетки. Имунната система изпада в амок. Мастните клетки отделят веществото, което е носител на информация за хистамин. То е типичният причинител на симптомите на сенната хрема.

Акупунктурата може да отстрани сенната хрема. Според принципите на традиционната китайска медицина, 14-те главни меридиана са пътищата на жизнената енергия в човешкото тяло. По протежение на тези меридиани има около хиляда точки. Специална точка за сенната хрема не съществува, обаче има точки, свързани с обмяната на веществата. При убождане в тях може да бъдат смекчени симптомите на заболяването и да се стигне до укрепване на защитните сили на организма. При всеки лечебен сеанс се стимулират от 6 до 8 такива точки. Кожата около забитата в нея игла порозовява, което е признак за приток на жизнената енергия. В повечето случаи успехът се постига след осем сеанса.

ЧИСТ ЕКСТРА СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 1000 мл за здраве, младост и красота !

АЛЕРДЖИ КОМПЛЕКС – 60 капсули С МОЩНО АНТИАЛЕРГИЧНО ДЕЙСТВИЕ!

АЛЕРГОТОН успешно неутрализира симптомите на алергии от различен характер чрез подкрепа и насърчаване на имунната система.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар