20 издайнически знака, че той ще е трагедия в леглото

Когато срещнеш нов мъж, обикновено дискретно хвърляш поглед към големината на обувките му или се мъчиш да установиш дали показалецът му е колкото средния пръст… А всъщност е много добра идея да следиш за следните предупредителни знаци, които вещаят бъдещи неприятни изненади в леглото, нямащи нищо общо с размера на някои негови анатомични части

  1. Под плътния шлейф пар­фюм, чиято концентрация е в състояние да гътне и слон, се носи една друга мириз­ма…
  2. Той гордо обяснява, че истински­те пичове влагат парите си в кръч­ми, а не в презерва­тиви.
  3. Със сигур­ност има повече гел на главата си от теб и… чакай, чакай, това офор­мени вежди ли са?!
  4. Твърди, че е страхотен танцьор, направо невероя­тен! А на дансин­га се клати в няка­къв ритъм, който явно звучи само в неговата глава.
  5. Толкова дър­жи да те убеди, че разполага с пари, че в един момент започваш да се чудиш дали това не идва да компен­сира нещо…
  6. Имаш чув­ството, че през цялото време говори не на теб, а на декол­тето ти. Като от време на вре­ме, за разнообра­зие, оказва внима­ние и на премина­ващите къси поли. Този мъж жена не е виждал.
  7. Редовно харесва във фейсбук гру­пи от типа: „Що да се морим да правим секс, като можем кротко и с кеф да седим и да си пием.“
  8. Бърза пръв да мине през врата­та, пръв да поръ­ча, пръв да влезе в таксито, с една дума винаги да е пръв.
  9. Във всеки спор държи да е отго­ре. Каквото и да става, да е на него­вата.
  10. Някой му е казал, че използване­то на език е сино­ним на страст. И той дава всичко от себе си, риску­вайки да те заду­ши и удави.
  11. Говори нон-стоп за работа и обяс­нява колко му е напрегнато, като е супер изнервен. Явно стресът му идва в повече.
  12. Той е уни­вер­сален киселяк. Нищо не му върви, никой не го оце­нява, никой не го обича и изобщо животът е гадна работа. Пич, къде ти отиде само­чувствието?
  13.  Искрено вярва, че няма смисъл да се мъчи излишно да усвоява нови знания и умения (на тия години тепърва?!), кога­то има неща, кои­то вече си ги знае и може. Уви, това се отнася и за еро­тичната му тех­ника.
  14. Няма абсолютно никакви претен­ции какво ще пра­ви, къде ще ходи, какво ще яде… „Както дойде, все ми е тая“ не е ОК не само в живота, а и в леглото.
  15. Говори непре­късна­то за секс. А куче, което много лае…
  16. Всяка втора дума му е реплика от някакъв филм. Лип­сата на въобра­жение не обещава супер страстни нощи.
  17. „Най обичам шопска салата, пържола с гарнитура и бира, никакви такива изгъзици като патица с ананас, пиле в сладко-кисел сос и прочее“ се превежда като „Обичам мисионерската и задна прашка, импровизациите не са ми силата.“
  18.  Възпитан е, че жена­та трябва да се грижи за къщата, децата и най-вече за всички нужди на мъжа си – от сервирането на ракията и салата­та в кухнята до… фелациото в спал­нята.
  19. Ужасно мързелив. И креватната му философия се изра­зява в „Какъвто си го направиш, такъв ще си го ползваш.“
  20. И накрая: не спира да ти обясня­ва колко е добър в леглото!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар