Скъпи знаменитости, моля ви, престанете да се жените помежду си!

Сори, ама просто не би се получава. Ето защо трябва да замените тази порочна практика с нещо по-човешко – обвързвайте се с простосмъртни като нас.

Добре де, в редакцията нямаме дипломирани социолози, но редовно ходим на кино и четем клюкарските рубрики, така че спокойно можем да заявим: Ти, г-жо-Звезда-която-смята-да-се-омъжи-за-г-н-Звезда – да, точно ти, дето в момента даваш интервю и говориш за безгра­ничната ви любов – най-веро­ятно рано или късно ще се раз­ведеш. Да, кофти е, и съжа­ляваме, че точно ние трябва да ти го кажем, но все някой се налага да върши мръсната работа в този живот. Защо­то неизбежно след две години или девет години, или 72 дни вашият говорител ще обя­ви, че се разделяте и ще помо­ли медиите и общественост­та да уважат личното ви пространство в този тежък момент. Не че обикновените хора не се развеждаме. Разбира се, че ни се случва. Но за нищо на света не бихме заменили нашия шанс 50:50 за успех в брака за вашия 95-процентов риск от провал.

Тук е моментът да споме­нем изключенията от прави­лото: три пъти „ура“ за Бен Афлек и Дженифър Гарнър и за Крие Мартин и Гуинет Полтроу. Само че няма да слага­ме в тази графа Харисън Форд и Калиста флокхарт, както и Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс, защото съпрузите в тези двойки са изживели диви­те си години, доста преди булките им да се родят. Но на всички останали ще заявим твърдо: разводите ви нара­няват не само вас, но и нас. Ние сме тези, които четем постоянните ви розови туитове и се вслушваме в компе­тентните ви съвети как да запазим тръпката в брака си. А след това се чувстваме раз­очаровани и измамени, кога­то връзките ви се разпадат скоростно и с гръм и трясък. Така че защо не ни спестите всичките тези емоции с една единствена думичка от ваша страна? Когато той заста­не на колене с пръстен в ръка, просто кажете „не“. Или поне поживейте малко заедно, пре­ди да организирате зрелищна сватба за няколко милиона. А ето и една наистина неортодоксална идея – сключете брак с някого, който просто не е известен. Ние сме си иде­ални партньори – не ходим на снимки в Занзибар за два месе­ца с няколко горещи колеж­ки. Нямаме антураж, който заедно с вашия да пренаселва общия ни дом. И обещаваме, в добро и зло, в здраве и болест, никога да не ви засенчваме на червения килим.

  • Дженифър Лопес и Марк Антъни – минало незабравимо

  • Деми Мур и Аштън Кътчър – в един момент си мислихме, че може и да се получи, но не.

  • Хайди Клум и Сийл – успяха да ни заблудят и до последния момент се кълняха във вечната си любов

 


Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар