ОЧАРОВАТЕЛНО! Родители заснемат 2 годишната им дъщеричка да се моли преди да заспи

промоции

Това са най-гордите родители днес! Съвсем неочаквано „улавят“ очарователен момент, който се случва преди да заспи малката им дъщеричка. Бейби фонът е включен, а камерата заснема страхотен момент – малкото момиченце казва молитва за цялото семейство по най-сладкия начин.
Kathryn и Caleb Whitt обичайно казват молитва заедно с дъщеря им Sutton, на 2 годинки, преди да я сложат да спи. В неделя вечерта, обаче, те забравили да минат през тази семейна традиция, преди да я пъхнат в леглото.

HT_BabyPraying_float_jrl_160126_12x5_1600

След като изгледали заснетия материал от нощната камера, майката разказва:

„Пропуснахме да се помолим и улисани в ежедневните грижи изобщо не се сетихме за молитвата. Сложихме Sutton да спи и не след дълго дочухме, че нещо странно се случва в стаята й.  Бяхме изумени, когато чухме, че Sutton сама, казва молитвата, защото обикновено тя пришпорва този момент, когато се молим всички заедно. Тогава ние й казваме – „Хайде сега Sutton, кажи, благодаря на Господ за този човек и за този човек…“. Но на видеото се вижда как малката сладурана съвсем съвестно изброява всеки един важен човек за нея и семейството й. В списъка с важните хора са включени още приятели и дори Дядо Коледа!

След почти 2 минутна изчерпателна молитва, Sutton казва тържествено „АМИН!“ и заспива.

babysleeping1След случката, майката Kathryn споделя още – „Не се изненадах, че дъщеря ми се моли на Бог сама, изненадах се от това, че го прави толкова задълбочено!“ Whitt добавя още: „Тя никога не забравя името на никого. Тя е толкова сладка и добра душа. Тя просто е такъв човек! И това видео е само един от начините начин да се види това. То показва, че сърцето й работи.“

 

ВИЖТЕ ТОВА 2-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ, КОЕТО СЕ МОЛИ ЗА ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО И ДОРИ ЗА ДЯДО КОЛЕДА!

 

Източници:

http://abcnews.go.com/ 

http://womanista.com/

funnydays048

 

 

АКО ТОЗИ МАТЕРИАЛ ВИ ХАРЕСА, СПОДЕЛЕТЕ ГО С ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар