Истинският шоколад е чист: няколко правила за удоволствието от какаото

промоции

Шоколад със 70% какао е вълнуващ и изискан

shokolad Но на вкус е нищо повече от интригуващ. Създаден е за хора, които си позволяват забавления само в събота, а през седмицата са на диета с маруля.

Освен ако не е толкова горещо, че асфалтът да се топи, шоколадът не трябва да се държи в хладилник. Студеният шоколад е мъртъв шоколад.

„Ти каза, че не искаш нищо. Нали те попитах: Искаш ли шоколад? А ти каза: Не. Ето ти сега 2 лв., иди да си купиш един за себе си.“ Шоколадът не търпи споделяне.

Бонбони тип „пияни вишни“

Тази комбинация е мерзост пред Бога. Или поне пред две от най-големите му творения: шоколада и алкохола.
Влизаме в противоречие, но докато всякакви пълнежи и екстри могат да съсипят един шоколад, в кутията е различно. В миниатюрни количества и форми такива комбинации са добри.

Бонбони от кутии се ядат при спазване на следните правила:

• Не стойте над кутията, премисляйки дълго какво да изберете, сякаш купувате къща. Това е просто шоколад. Ако не ви хареса, ще може да си вземете друг бонбон.

• Ако кутията е висока, вземете си бонбон от горния слой. Не можете да я изсипете, за да докопате желания. Но може, преброявайки бонбоните и пресмятайки по сложна формула прогнозното потребление според броя на хората, да разберете кога ще дойде ред на вашия бонбон.

• Не обирайте всичките добри бонбони.

• Не тръгвайте към втория ред, преди да е опразнен първият, пише „Живот без рак“. Трябва да сте готови да преглътнете болката от изяждането на бонбони с нежелан пълнеж от кафе и сметана, както и тези със странна нуга. Това се нарича социализъм.

• Не поставяйте празните опаковки обратно в кутията. Това е първа стъпка към анархията.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар