Как мъжете преживяват раздялата?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дали те реагират като нас, след като скъсаме? Ако искаш да разбереш дали той се измъчва от факта, че сте разделени, или пък обратното – не му пука, ето няколко признака, по които ще познаеш как му се отразява животът без теб.

Мъжкото съсловие се дели на два тапа: такива, които преживяват драматично всяка промяна в живота си и такива, на които грам не им пука. Средно положение няма! Интересна се оказва обаче женската психология, според която ако бившата ти половинка страда прекалено от раздялата – значи е лигльо, който не заслужава да му бъде м даден втори шанс. Ако на него му е все тая обаче, тогава нещата са други – ти се опитваш всячески да привлечеш интереса му отново, защото не можеш да преживееш факта, че те е забравил.

Разберидали му пука
Може да е банално, но единственият начин, по който можеш да разбереш дали наистина му пука, е ако той не спира да търси контакт с теб, или ако разпитва общите ви приятели какво се случва в живота ти след раздялата. Това говори само и единствено, че все още се вълнува от твоя милост и е сигурен знак, че още не те е прежалил.

Ако той е бил романтичен тип, значи е сред тези, които преживяват разделите по-тежко. В зависимост от неговото отношение към теб през периода, докато сте били заедно, можеш да си направиш изводи за това какъв тип е той… Ако постоянно ти е правил сантиментални подаръци и се е вълнувал от твоята реакция, или е бил готов да извърши чудеса от храброст в твоя чест – бъди сигурна, че краят на връзката ви е истински ад за него. Дали преиграва, или наистина вътрешно се разкъсва от мъка обаче е малко спорно. Това можеш да разбереш само и единствено, ако му дадеш втори шанс, а ако ти си сложила точката помежду ви, значи решението наистина е в твоите ръце

Темерутите се преструват
Ако бившият ти е спадал към групата па темерутите, които обичат себе си повече от всичко друго на света, трябва да си далеч от мисълта, че след раздялата ви той си седи дома и рони крокодилски сълзи за теб. По същия начин, споменат по-горе, можеш да предвидиш как преживява факта, че вече не сте заедно според това как е подхождал към връзката. Ако той се е държал студено и рядко е п чувствата си, едва ли ще тръгне да те убеди колко те обича, точно след като си му била шута. Ако пък той те е зарязал – още повече! При този тип мъже обаче има голяма вероятност да страдат вътрешно, но да го преживя за да не изневерят на нрава си.

Романтиците винаги страдат
Ако той е бил романтичен тип, значи е сред тези, които преживяват разделите по-тежко. В зависимост от неговото отношение към теб през периода, докато сте били заедно, можеш да си направиш изводи за това какъв тип е той… Ако постоянно ти е правил сантиментални подаръци и се е вълнувал от твоята реакция, или е бил готов да извърши чудеса от храброст в твоя чест – бъди сигурна, че краят на връзката ви е истински ад за него. Дали преиграва, или наистина вътрешно се разкъсва от мъка обаче е малко спорно\ Това можеш да разбереш само и единствено, ако му дадеш втори шанс, а ако ти си сложила точката помежду ви, значи решението наистина е в твоите ръце!

 

20 прости неща, които да направите след скъсване

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар