Не перете дрехите си на тази температура

Ще се изненадате от това колко неприятен е резултатът в действителност

Ще се изненадате от това колко неприятен е резултатът в действителност

Ще се изненадате от това колко неприятен е резултатът в действителност

Специалисти съветват да не перете дрехите си на температура 40 градуса, тъй като по този начин повечето от бактериите не могат да бъдат унищожени.

Лулата инхалатор с хималайска сол – HIMALAYAN PIPE ще ви помогне при кашлица, задух, алергия и др.

Те твърдят, че една от четири дрехи съдържа фекални бактерии, от които не можете да се избавите като ги изперете на тази температура.
Микробиолозите посочват, че това, че прането ви мирише на чисто съвсем не означава, че дрехите ви наистина са чисти.

И докато ниските температури са полезни за околната среда, то за дрехите и здравето ни те са доста сериозен враг. Както вече разбрахте, ако сте изпрали дрехите си на температура 40 градуса, е почти равнозначно на това да ги облечете мръсни.


Имайте предвид, че бактериите и вирусите като ешерихия и грип ще оцелеят, ако изперете дрехите на температура по-ниска от 60 градуса.

Специалистите препоръчват да не перете дрехите си на температура по-ниска от 60 градуса, освен в случаите, в които това изрично е посочено на етикета. В такъв случай обаче задължително добавете и някакъв дезинфектант, за да сте сигурни, че дрехите ви наистина са чисти.

Само за пример ще посочим, че резултатите от проучванията показват, че във всеки чифт чисти чорапи се съдържат около 10 хиляди микроорганизми.
Да не забравяме, че бактериите могат да се развъждат и в пералнята. За да избегнем това, е необходимо да я пускаме веднъж месечно да пере празна на 90 градуса, пише zajenata.bg.

Ако страдате от алергия можете да разчитате на лулата инхалатор с хималайска сол – HIMALAYAN PIPE
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар