Запазете свежестта на елхата за по-дълго ето така

С тези няколко хитринки ще краси дома ви повече време

С тези няколко хитринки ще краси дома ви повече време

С тези няколко хитринки ще краси дома ви повече време

Предлагаме ви няколко изпитани трика, благодарение на които ще запазите свежестта на естествената елха за по-дълго време.

Разбира се елхата е основният акцент в дома ни за Нова година, който носи настроение. Освен това обаче тя крие сериозни рискове от инциденти и създава грижи.
За да запази красотата и безопасността си, приложете следните съвети:


1. Осигурете поставка за елхата (кръстачка), която е с нейните размери. Ако е необходимо издялкайте ствола й, докато пасне на поставката, но не прекалявайте с рязането на кората, тъй като именно тя е източникът й на вода.
2. Както е известно стволът на елхата се отрязва с около сантиметър преди да бъде поставена в кръстачката. Не трябва обаче да го режете под ъгъл, а винаги го правете хоризонтално, за да не затрудните снабдяването на елхата с вода.
3. Редовното поливане на елхата гарантира запазването на свежестта й за по-дълго време. Най-удобно ще е, ако поставите коледното дръвче върху съд с пясък. Водата ще запази по-дълго време свежестта й, а съдът с пясък ще ви спести метенето на иглички.
4. Не дръжте елхата близо до отоплителни уреди, тъй като тя е леснозапалима. Освен това струята топъл въздух ще я накара да увехне по-бързо.
5. Не бъдете особено щедри откъм украсяването на елхата с играчки, тъй като колкото повече са те, толкова по-бързо ще увехне заради тежестта им, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар