Ликвидирайте пъпките според местоположението им

Вижте причината за появата им

Вижте причината за появата им

Вижте причината за появата им

На всички ни е ясно, че пъпките се появяват в резултат на някакво разстройство в организма. В следващите няколко реда ще ви разкрием как можете да ги премахнете според мястото, на което са се появили.

Пъпки на челюстта, шията и брадичката
Те се появяват по време на менструалния цикъл заради повишеното производство на хормоните като тестостерона например, които произвеждат повече мазнини и се стига до запушване на порите на кожата.


Ще се избавите от тях като няколко дни преди менструалния цикъл започнете да почиствате лицето си с продукти на базата на бензоил пероксид.

Пъпки в корените на косата
Появяват се от омазняването на косата, честото й докосване с ръце и стилизиращите продукти. Сменете шампоана и стилизиращите продукти и може да се избавите от тези пъпки.

Пъпки по бузите
Те се появяват в резултат на прах и бактерии.
За да се избавите от тях не докосвайте често лицето си с ръце. Добре е преди да пипнете лицето си, да забършете ръцете си с антибактериални мокри кърпички.

Пъпки по челото и носа
Причина за появата на тези пъпки е стресът. Стресът предизвиква увеличено отделяне на адреналин, който увеличава отделянето на мазнини в Т-зоната и така се появяват пъпките.
Почиствайте лицето си сутрин и вечер и избягвайте стресовите ситуации, пише zajenata.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар