Кои са актуалните цветове в годината на дракона?

Изберете ги според стихията, която опре­деля вашия зодиакален знак, съветват специалистите по източния календар и напомнят, че новата китайска година про­дължава до 9 февруари 2013.

ВЪЗДУХ
Близнаци, Везни и Водо­лей са под властта на въз­душната стихия. Вашата спонтанност и умение да комуникирате с различни хора хармонират с белия или бежовия цвят. Избе­рете този неутрален коло­рит за дрехите си – освен че е в „тон“ с аурата ви, ще допринесе за елегантната ви визия.

ЗЕМЯ
Земните зодиакални знаци са Телец, Дева и Козирог. Изберете дрехи, при които основният цвят да е черен, съчетан с онези тонове, ко­ито ви отиват според това дали сте брюнетка или блондинка. Комбинацията в колорита на облеклото ви хармонира с умението ви да се приспособявате към обстоятелствата.

ОГЪН
Огнената стихия завихря представителите на Овена, Лъва и Стрелеца. Всички оттенъци на червеното ще ви стоят идеално – ком­бинирайте ги смело, дори досега да не сте експери­ментирали с малиново, розово и бордо в един тоалет. Така ще сте в крак с модата и с активната си природа, която черпи енергия от слънцето и огъня.

ВОДА
Рак, Скорпион и Риби се управляват от водната стихия. Изберете цве­товете от синия спек­тър, съчетайте ги като преливащи се тонове, подчертайте ги на фона на неутралното черно и ще сте в хармония със стила и натюрела си. Подсилете ефекта, като използвате наслояването на прозрачни тъкани в сини цветове, те създават усещането за движение като при „тичащата“ вода на планински поток.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар