Ким Кардашиян и нейната тайна за сочно дупе!

Искате ли да имате извивки като на Ким Кардашиян?

Ким Кардашиян в голяма степен дължи популярността си на извивките на задните си части. Сочното дупе на риалити звездата, която за кратко беше омъжена за известен баскетболист, се превърна в нейна запазена марка, за която Карадашиян полага не малко усилия.

Ким и задните й части впечатляват!

Според думите й, тя тежи 53 килограма при височина от 157 сантиметра. Случва й се да прекрачи тази граница, но това се случва сравнително рядко, тъй като отдавна се е простила с нездравословната храна. Полага и немалко грижи, за да изглеждат задните й части, а и цялото й тяло добре.
Като много други жени целулитът е сред основните проблеми на Ким, но тя прави необходимото, за да се справя с него своевременно.
Именно защото знае, че прави необходимото за фигурата си, Кардашиян не се притеснява от коментарите, че не изглежда добре, че е прекалено ниска или закръглена.
Освен че е сложила край на увлечението си по сладкото, риалити звездата си е изградила и стриктни спортни навици, към които се придържа безапелационно.
Тайната за сочното си дупе Ким твърди, че се крие в спортните занимания рано сутрин. Тогава именно тя е най-активна и успешно комбинира кардио и скулпт.
А когато към това се добави стриктният й режим на хранене – плодове, салата, омлет или овесена каша, нещата се получават!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар