Запознай се с другата си G-точка

Всички ние дължим извинения на зърната на гърдите си. Да, неведнъж сме говорили за това колко приятно е усещането, когато гаджето ти им обръща внимание, но никога не сме осъзнавали цялата им могъща сила. Според едно ново и разтърсващо откритие, нашите зърна, или З-точката, са способни да ни осигурят – имай търпение – умопобъркващи сексуални емоции.

Ето една  страхотна научна новина, която трябва да знаеш: изследователи наскоро открили, че усещанията, предизвикани чрез стимулацията на зърната, се „придвижват“ до същата част от мозъка, до достигат и усещанията, предизвикани чрез стимулацията на вагината, клитора и шийката. Друго изследване открило, че, макар и малко жени са достигали до оргазъм единствено чрез стимулацията на З-точката. Накратко, втора база може да те накара да изпиташ невероятни блаженства. Възползвай се от това, като добавиш тези движения в любовната игра и секса. Ако не можеш да изпиташ оргазъм само от тяхната стимулация, не се притеснявай. Но ако успееш, това е фантастично (за да постигнеш най-добри резултати, погледни раздела „Напреднали“ – там ще намериш специални инструкции).

НАЧИНАЕЩИ

Загрявка за гърдите ти
● Облечи най-тънката си камизолка и го накарай да загрее зърната ти с дъха си. Веднага след това го помоли да ги охлади като духне с уста два-три пъти в тях. Нека да редува движенията няколко пъти.
● Купи си някоя по-евтина електрическа четка за зъби и я опри в зоната около зърната си.
● Докато го целуваш, изкарай гърдите си малко над сутиена. Ще ти хареса да усещаш как върховете на зърната ти се търкат в плата.
● Намокри тениската си и го накарай нежно да гризне зърната ти – платът ще създаде бариера, така че болката ще е приятна.
● По-малкият риск от раздразнения там означава, че можеш да експериментираш с повече неща за ядене. Капни маргарита на зърната си и го остави да я погълне жадно.
● Купи си китайски клечки за хранене – те са създадени за палави ощипвания и стискания.

СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

Увеличи интензивността
● Докато го обяздваш, се наклони напред и поклати зърната си над лицето му.
● Нагорещи мисионерската поза, като потъркаш зърната си с дантеления си сутиен.
● Докато прониква в теб в поза лъжички, го накарай да обгърне с ръце гърдите ти и да хване Зърната ти, така че да може да ги повдигне и да ги завърти по часовниковата стрелка.
● Заеми кучешката поза като опреш горната част на тялото си в приятна на допир повърхност (хладните плочки в банята или рошавия килим във всекидневната). Всеки тласък ще дарява на зърната ти специално отношение.
● Купи си ръчен вентилатор и накарай партньора си да го вдигне над гърдите ти по време на секс за усещане тип приятен морски бриз.
● Под душа, правете секс изправени (той отзад), като оставиш сапунисаните ти зърна да се хлъзгат в стената.

НАПРЕДНАЛИ

Докосванията, които водят до оргазъм
● Стъпка първа: Остави го да си играе с гърдите ти (може да те докосва навсякъде с изключение на зърната ти), като използва езика и пръстите си.
● Стъпка втора: Той може лекичко да одраска с върха на пръстите си зърната ти.
● Стъпка трета: Накарай го да те масажира като използва възглавничките на палците си.
● Стъпка четвърта: Той трябва да закрие с ръка едната ти гърда, така че върха на зърното ти да остане между палеца и показалеца му. Остави го да го стисне леко и да го оближе с върха на езика си,
● Стъпка пета: Накарай го да сложи устните си на зърната ти и след това да ги засмуче нежно, но силно, като остави главата си да се движи напред и назад, докато не те накара да свършиш.

 

5 причини да правите секс! Да, още сега!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар