4 грешки на жените, които убиват желанието му за секс!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Сексът е мираж при тези грешки!

Говорим за 4 грешки, които нямат нищо общо с чувствата, емоциите, нагласите. За 4 грешки, които са част от подготовката на жената за среща. За 4 грешки, от които можем да избягаме, ако просто обърнем малко повече внимание на отражението в огледалото срещу нас.

Момичета, не превръщайте сека в мираж!

Момичета, преди да излезете навън с обекта на интимните си желания уверете се, че не сте допуснали един от следните пропуски. Ако сте, поправете се, защото сексът е малко вероятно да ви огрее. Ако пък се случи, едва ли ще е на нивото, на което си представяли:
Носите гащи-кюлоти, бикини на мечета или бельо като това, което е било символ на целомъдрие преди няколко десетилетия – ако излизате на среща и знаете, че ще се стигне до секс или поне на вас така ви се иска, подберете бельо за случая. Не ви казваме да се спрете на неудобно такова, а просто на бикини, които ще привлекат вниманието и интереса, а няма да накарат мъжа да се чуди с клоун ли е излязъл, или с баба си?
Преливате над дънките – става дума за коремчето, което винаги виси над колана. Дори при слабите жени го има. Но вместо да се притеснявате, че сте дебела, гарантирайте си самочувствие, като носите панталон по мярка, от талията на който месата ви не преливат;
Чорапогащите не бива да са загащена до ушите – редица проучвания показват, че нищо не отблъсква мъжа от секса повече от чорапогащите, които жената е превърнала в скафандър за космоса. Въпреки че искате да ви грее на цялото тяло, ограничете се до талията;
Интимната фризура или по-точно липсата на такава – ако не искате да предизвикате размисли в мъжа, а да провокирате действия, оформете нещо малко и загадъчно, което хем ще възбужда, хем ще говори за поддържана жена.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар