Неподозирани ползи от пастата за зъби

Намира много полезни приложения в дома

Всяка домакиня има своите хитрини, които прилага в домакинската работа. Едва ли сте предполагали за многобройните ползи от пастата за зъби за дома.

Тя може успешно да премахне драскотините върху екрана на мобилния ви телефон. За целта просто вземете малко паста за зъби и правете кръгови движения върху екрана с помощта на суха кърпа. Накрая забършете с чиста кърпа.

Пастата за зъби върши отлична работа за полиране на металните каишки на часовниците, както и на сребърните бижута или предметите от месинг. Просто нанесете паста за зъби върху стара четка и търкайте за няколко минути. Накрая изплакнете с вода.

Намира много полезни приложения в дома

Намира много полезни приложения в дома

Колкото и невероятно да ви звучи пастата за зъби може да ви послужи дори за полиране на батерията на чешмата. Просто нанесете малко паста върху меката част на гъбата, разтъркайте с нея по батерията и изплакнете. Ще заблестят като нови.

Пастата за зъби идва на помощ и за отстраняването на неприятната миризма на лук от дъската за рязане. Ако не разполагате с лимон, с който да я натъркате, същата работа върши и пастата за зъби.

И не на последно място, пастата за дъби може да бъде използвана и за разкрасяване. Тя е отлично средство за полиране на нокътната плочка. За да придобие блясък просто разтъркайте малко паста за зъби върху нея и изплакнете. Резултатът е невероятен, пише az-jenata.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар