Ръководство за отглеждане на хомо сапиенс от мъжки пол – част 2

В епичната битка с невръстния неандерталец, дебнещ зад привидно разумната фасада на мъжа до теб, имаш нужда от знания, търпение и… безжалостна воля за манипулация.

У ДОМА…

Храната е с много висок приоритет във всеки мъжки мозък и следователно повечето господа инстинктивно обичат да готвят. Въпросът е да преодолеят еснафския предразсъдък, че това е „женска работа“… и всепоглъщащия си мързел. Можеш да дресираш партньора си постепенно, като отначало му поверяваш кратки, но изпълнени с войнска чест задачи като боравенето с големия, лош, остър нож. После го помоли да начука пържолите (щом е за месо, ще дойде!) Накрая му кажи, че отиваш за бира, и го насърчи да изпържи картофите…

Чистене: Уви, шетнята не е естествено силна мъжка черта. Той може да е маниак на тема ред на мястото, което е маркирал като своя бърлога, но остатъкът от жилището ви му е напълно безразличен. Ето защо, за да получиш резултати, трябва да тренираш условните му рефлекси: всеки път, когато съумее да разтреби след себе си, показвай възхищение и го дарявай с бурен оргазъм. Кой знае пък, може на принципа на кучето на Павлов след известно време самата идея за чистене да го възбужда достатъчно, за да го мотивира…

В банята: Обонянието е има­ло основна роля в междувидовата комуникация в продължение на милиарди години. Ето защо, макар външно еволюирал, мъжкият екземпляр от вида хомо сапиенс все още не е вътрешно убеден, че усърдното изтъркване със сапун е чак толкова полезно. Ако имаш някакви забележки спрямо хиги­енните навици на твоя любим, няколко горещи сцени на прелъс­тяване в банята ще ти помогнат да го задържиш вътре достатъч­но дълго, за да му покажеш наглед­но какви движения искаш да изпъл­нява.

Ремонт: Шансът кавалерът ти да е наясно точно какво върши е около 40%. Шансът независи­мо от това да НАСТОЯВА да го свърши сам (или с помощта на също тъй специализирани прия­тели) е около 80%. Шансът да те послуша, когато предложиш да повикате професионалист, е при­близително 11%, при това само ако вече се е наранил някак или е пострадал от токов удар. Зато­ва го остави да се пробва, запази хладнокръвие пред минибедствието, което може да последва, и тогава се обади на професиона­лист и ако е необходимо, на 112.

 

Ръководство за отглеждане на хомо сапиенс от мъжки пол – ВАКАНЦИЯТА
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар