Тази комбинация върши чудеса за тялото

Ти лайф за Лекува

Ще подобри значително здравословното ви състояние

Днес ще ви разкрием една изключително добра комбинация, която върши чудеса за тялото.

Всички знаем, че двата продукта – мед и канела са с редица доказани ползотворни влияния върху организма. Комбинирането на тези два продукта в определено съотношение наистина върши чудеса за здравето и душевния ни комфорт.

Медът и канелата наистина могат да са ви от полза в борбата с излишното тегло. Ако подкрепите комбинацията с БОДИЛАКС, резултатът ще е невероятен.

Специалисти твърдят, че симбиозата между меда и канелата не позволяват да натрупате мазнини и топят тези, които вече сте успели да натрупате.

Ще подобри значително здравословното ви състояние

Ще подобри значително здравословното ви състояние

Просто трябва да изпивате по чаша гореща вода с чаена лъжичка мед и ½ ч.л. канела. Тази смес се изпива половин час преди закуска.

Има малка специфика при приготвянето на тази толкова полезна и ароматна напитка. Заврете водата и залейте с нея канелата. Оставете сместа да престои половин час и едва тогава добавете меда. Ако не знаете, медът не трябва да се разтваря в гореща вода, тъй като по този начин губи голяма част от полезните си свойства.
Всъщност отслабващият ефект на тази смес се дължи на пречистващия ефект, който оказва върху храносмилателния тракт.

Сместа притежава способността да унищожи всякакви бактерии и гъбички в организма, които затрудняват до голяма степен храносмилането, а от там идва и натрупването на килограмите, пише ezine.bg.

Продуктът БОДИЛАКС е вашият верен помощник в борбата с наднорменото тегло.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар