Тя е само на 13 години, но се прибра пияна

Пише ви една разтревожена майка. Искам да споделя с читателите нещо, което не ми дава покой.

Дъщеря ми Мариета е на 13 години. Винаги е била добро дете, отлична ученичка е и не ми е създавала проблеми. Допреди няколко дни, когато се прибра след училище, залитайки и с блуждаещ поглед.

Като я видях, ужасно се уплаших.

ученици

Тя беше пияна

Първо си помислих, че е дрогирана, но като започна да повръща, разбрах, че е пила. През цялото време повтаряше, че иска да си легне и да я оставя на мира. Задавах й въпроси, но така и не получих смислен отговор.

На другия ден, когато дойде на себе си, най-сетне успях да поговоря с нея и разбрах, че след училище седнали в кварталната градинка с още няколко съученици, купили си бири и се състезавали кой ще изпие повече. Лошото било, че едно от момчетата взело и бутилка водка. Мариета пила бира, пила и от водката.

Когато усетила, че й става лошо, тръгнала да се прибира. Още по пътя започнала да повръща. Молеше ме да не й се сърдя и ми обещаваше, че няма да се повтори. Аз обаче ужасно се безпокоя за дъщеря си, защото и двамата й дядовци бяха пияници. Най ме е страх, че другите деца употребяват алкохол и тя ще продължи да го прави.

Моля ви, ако някой знае как мога да спра тази лудост, нека ме посъветва. Не искам дъщеря ми да се пропие и да провали живота си.

Христина

Пишете ни и вие на e-mail po.krasivi@gmail.com

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар