Тренировка за две минути! Винаги можете да намерите време за това!

Ходите на работа по цял ден и нямате време за упражнения? Това вече не е достатъчно добро извинение за пропускане на физическата активност!

Качвайте стълби

Качвайте стълби

Тук ви представяме четирите велики упражнения, които можете да направите за две минути или по-малко!

  1. Когато сте в супермаркета, преди да напълните количката, обиколете периметъра на магазина няколко пъти с бързи крачки. Ако все пак правите някакви упражнения, напълнете количката наполовина и след това обиколете целия магазин с бързо ходене.
  2. Докато правите клекове, използвайте топка за стабилност. Поставете топката зад гърба си, между вас и стената. С ръце на хълбоците сгънете коленете си бавно, доколкото е удобно, а след това се върнете към изправено положение. Като правите това упражнение топката за стабилност се движи заедно с вас. Можете да направите това у дома, във фитнес залата или в офиса.
  3. За да подобрите баланса на тялото си, вземете една малка кофичка и застанете зад нея. Вдигнете единия крак и стъпете на кофичката, след това с другия прескочете кофичката. След това направете стъпка назад. Повторете 10 пъти. Когато това упражнение стане лесно, вземете по-висока кофа, но не повече от 40- 50 см – в зависимост от това колко сте високи, упражнението се прави без да се подпирате с ръце.
  4. Ако живеете в двуетажната къща или в апартамент в сграда с няколко етажа, или работите в офис със стълбищна клетка, имате цялото оборудване необходимо за чудесна двеминутна тренировка. Качвайте се по стълбите! Когато правите това, вие изгаряте повече калории в минута, отколкото когато правите джогинг.

АЛОЕ 1000 ML ЧИСТ СОК

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар