Ценните съвети на Мария Шарапова

Ти лайф за Лекува

Ще ви направят по-устойчиви на изпитанията

Безспорно Мария Шарапова е една успяла съвременна жена.

Ако искате да постигнете нейната сила на духа, бихте могли да последвате съветите й. Ето ги и тях:

Слабости
Не се срамувайте от слабостите си, а бъдете горди с тях. Това е един от верните пътища, които колкото и да не ви се вярва ще ви направят по-силни.

Тяло
Превърнете тялото си във физически издръжливо. Изберете си спорт и го практикувайте редовно. Това ще помогне не само за физическата ви издръжливост, а ще ви направи и по-здрави.

Мария Шарапова

Ще ви направят по-устойчиви на изпитанията

Увереност
Най-важното е да бъдете уверени с каквото и да се захванете. Независимо от това дали са известни и богати, или не, всяка дама минава през купища препятствия. Ще се справите много по-лесно с тях, ако сте уверени в способностите си и приемете факта, че винаги ще се намери някой, който да ви критикува.

Вдъхновение
Най-добре е да приемате останалите жени като извор на вдъхновение, за да придобиете необходимата смелост да експериментирате с непознати за вас неща.

Състезание
Целият живот е едно състезание, но най-добре е, когато обявите, че ще се състезавате със самите себе си.
Зигмунд Фройд посочва, че през целия ни живот трябва да сме по-добри от себе си в сравнение с миналото и единствените, с които да се състезаваме в бъдещето.
Запомнете, че сравнението с останалите няма да ви направи по-силни, а ще ви накара да изпитате чувство на несигурност, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар