Съветите на специалиста за прането на спалното бельо

Не занемарявайте хигиената на чаршафите

Колко често перете спалното си бельо? А задавали ли сте си въпроса колко често трябва да го правите.

Специалистите отговарят на тези въпроси. Всички знаем, че салното бельо е неизменна част от спалния инериор, без значение дали е скрито под шалте или е изложено на показ.
Немалка част от хората са на мнение, че поддържането на завивките и спалното бельо не изисква специални грижи. Трябва обаче да полагате грижи макар и минимални, ако не желаете да купувате ежемесечно комплекти спално бельо.

Може би не сте се замисляли, но чистотата на спалното бельо е в пряка връзка със здравето ни.
И като заговорихме за здраве, тук е мястото да споменем, че ако искате да се погрижите за здравето си, можете да се доверите изцяло на уреда за алкална вода HYDRO HEALTH.

Не занемарявайте хигиената на чаршафите

Не занемарявайте хигиената на чаршафите

Но да се върнем отново на спалното бельо. Всеки има различно виждане за това колко често трябва да се перат.
Темата за поддържането на спалното бельо много пъти е ставала повод за задълбочени дискусии и често пъти са провеждани социални анкети.
Проучванията са доста тревожни, тъй като сочат, че домакините сменят доста рядко спалното бельо, а 13% от хората спят в спално бельо, което не е било сменяно през последния месец.

Специалистите са на мнение, че ако държите на хигиената на спалното бельо, трябва да ги перете всяка седмица или най-много през седмица.
Макар прането да изтънява тъканите, това не бива да ви отказва и да рискувате здравето си, занемарявайки хигиената на спалното бельо.
На колкото и високо ниво да е личната ви хигиена, тялото отделя мъртви кожни клетки, телесни течности и бактерии, които могат да създадат проблеми със здравословното ви състояние, пише ezine.bg.

Вашият верен помощник за желязно здраве се нарича HYDRO HEALTH.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар