Успешен любовен период за Телец тази есен!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

21 АПРИЛ – 20 МАЙ

Хороскоп за есента

telec

Зодия Телец – есенен хороскоп

Очаква ви интересна и многообещаваща есен. Ще горите от желание да се захванете с нещо ново и няма да губите времето си с празни планове и празни обещания. Ще успеете в много начинания. Ключът за вашия успех се крие в това, че си поставяте ясни цели и притежавате необходимата упоритост и търпение, за да ги постигнете. През периода Юпитер ще бъде много щедър към вас. Запомнете – всичко ще бъде възможно, във всяка една област от живота ви. Възползвайте се максимално от това, което съдбата ви предлага. Ако не го направите, няма да имате никакво оправдание, ще трябва да се ядосвате само на себе си.

Любовните отношения с интимния ви партньор ще бъдат особено хармонични. Отдавна жадувате това разбирателство.

Сега имате всички шансове и възможности недоразуменията, които ви мъчат, да бъдат решени във ваша полза. Ако някои от вас досега са планирали раздяла, то тя най- вероятно няма да се състои. Дайте шанс на връзката си и няма да съжалявате. Ако обаче сте от тези, които се двоумят между старата си връзка и нов флирт, смятате, че сте намерили щастието другаде и с друг човек, то премислете още веднъж всички аргументи. Не прибързвайте, определено има какво да губите.

Началото на октомври ще даде добри възможности за нова любов на необвързаните още представители на зодията.

Тази връзка обаче ще има успех само при условие, че не сте станали причината за разрушаване на друга връзка. Ако сте измъкнали избрания от вас партньор под носа на досегашната му половинка, рано или късно връзката ви ще се разруши. Не просто приятна, а направо щура ще бъде последната седмица на октомври, както и дните до средата на ноември. Тогава планирайте вземането на много важни решения за бъдещето. Не спирайте да се оглеждате за предизвикателства, можете да смените успешно местоживеенето или местоработата си.

От 16 ноември до 2 декември може би ще похарчите повече от очакваното пари, но пък ще имате страхотни спомени от големи страсти. Между 7 и 18 декември ще трябва да проведете важни разговори – с родителите, с любимия, с шефовете или преподавателите си. Този период е важен за вас и трябва да бъдете много отговорни и същевременно с това деликатни.

Здравето ви

В общи линии ще се чувствате добре, самочувствието и работоспособността ви ще са в прекрасно състояние. Ще се интересувате от алтернативни методи на лечение, както и всичко, свързано със здравословен начин на живот. Някои определено ще предприемат нови стъпки в името на своето здраве. През 13 – 23 октомври, 11 – 19 ноември, 1-18 декември не бива да правите експерименти и да започвате строги диети. Тези хранителни режими могат да ви докарат безсъние, отпадналост и общо влошаване на състоянието ви. Не прекалявайте с алкохола и цигарите.

Връзката ви

Трябва да си припомните, че всеки брак се основава на равенство. Бавно и търпеливо започнете отново да споделяте проблемите си. Научете се да изслушвате партньора си и го помолете да ви отговори със същото. Непрекъснато трябва да се стараете да увеличавате силата на връзката си.

Вижте кое е вашето цвете, според зодията!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар