Правилна грижа за детските зъбки

промоции

Появата на зъбките е сред запомнящите се събития

Несъмнено появата на първите зъбки на детето е голямо събитие в семейството.

За съжаление тази поява понякога е доста болезнена за малките ни съкровища и е свързано с доста неразположения.
Затова е добре да сте информирани за правилната грижа, която да полагате:

Обикновено първо се появяват долните предни зъбчета, следвани от горните предни и това се случва до десетия месец. Не се притеснявайте обаче, ако появата им закъснее, тъй като появата им е строго индивидуална за всяко мъниче. На някои малчугани първите зъбки започват да никнат след като навършат годинка.

Появата на зъбките е сред запомнящите се събития

Появата на зъбките е сред запомнящите се събития

До две годинки и половина всички зъбки в устата на вашата рожба ще са налице. Не пренебрегвайте с лека ръка появата на висока температура по време на поникването на зъбките, тъй като тя може да е причинена от бактериална или вирусна инфекция.

Първите зъбки не трябва да се мият с четка, а със силиконов накрайник, който се продава с детските пасти. Можете да преминете към четка за зъби едва след като израснат десет зъбчета.

Винаги залагайте на висококачествени четки, които да са със средна твърдост. Отначало вие ще трябва да миете зъбките на детето си, но след това ще трябва да го научите да ги мие само.

Мийте старателно четката след всяка употреба и я сменяйте на всеки три месеца. Добре е да има атрактивен вид, за да превърнете миенето на зъбките в удоволствие за вашата рожба, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар