Страхотен месец за твоята коса

Ако обичаш косата си, можеш да имаш страхотна прическа Всеки ден. Ето как…

Ден 1
Парти стил.
Изсуши косата с плоска четка и сешоар, изтег­ли път в средата и я тупирай леко отзад на темето. Събери всичко в небрежен кок, а стра­ничните кичури остави по-хлабави – подпъхни ги отзад, и хвани скришно с фиби.

Ден 2
Конска опашка.
Супер лесна за изпълнение и в същото време толкова ефектна! Събери отзад цялата коса и заглади хубаво с гъста четка от естествен косъм. Можеш да укротиш стърчащите косъмчета със заглаждащ серум или крем.

Ден 3
Вибриращ цвят.
Два пъти седмично подхранвай боядисаната си коса, като нанасяш маска с бира, серамиди и растителни протеини, каквато е Hair Mask Shine+Color Protect, 6.80 лв., Orzene

Ден 4
Чиста и спретната.
Имаш интервю за работа? Внеси ред в бъркотията – измий косата и я накарай да изглежда здрава и гладка с дълбоко проникващ балсам, съдържащ млечна киселина Repair Cellular, 29 лв., L’Oreal Professionnel.

Ден 5
Цветно настроение.
Можеш да разнообразиш цвета на косата си, без да се срещаш с фризьор. Купи няколко цветни кичура и ги прикрепи с помощта на клипс в корените на косата. Пусни ги от двете страни на лицето.

Ден 6
Подръка
Небрежното кокче е твоят спасителен пояс в дните, когато косата не е в своята най-добра форма. Имай навика да държиш поне по един ластик в джоба на палтото или офисното си шкафче – за всеки случай!

Ден 7
Смекчаващи обстоятелства
Искаш жизнена, мека и лъскава коса? Използвай -укрепващ шампоан, който неутрализира ефекта от варовитата вода – такъв е Pure Brillance, 4.69 лв., Garnier

Ден 8
Едри къдрици
Навий цялата коса до нивото на скулите с едра маша. Навивай кичурите, като държиш уреда вертикално, за да се образуват спираловидни къдрици.

Ден 9
На една страна
Изтегли страничен път и прибери косата откъм него гладко назад. Използвай фиби, където се налага. Косата отстрани навий с маша и пусни да пада свободно.

Ден 10
Път в средата
Влез в правия път поне за ден. Раздели влажната коса по средата на равен път, изсуши със сешоар, а при нужда фиксирай с лак за коса.

Ден 11
Набързо
Ден след като си измила косата, тя отново е залепнала за главата? Тупирай на няколко места в корените със ситен гребен, предварително напръскан с лак за коса.

Ден 12
Гладка опашка
Елегантна и практична прическа за всеки повод. Изправи хубаво косата, изтегли път встрани и я събери ниско долу. Среши със ситен гребен и стегни с ластик с цвета на косата.

Ден 13
Обем от корена
Практичният мус-спрей Tecni Art Volume Lift, 25 лв., L’Oreal Professionnel ще ти помогне да забравиш за сплесканата коса. Подсуши я с кърпа напръскай продукта в корените от няколко сантиметра разстояние и премини към оформянето със сешоар.

Ден 14
Добро утро!
Накарай косата да изглежда така, сякаш току-що си станала от леглото. Изсуши я наполовина (нека остане леко влажна), завий във висок кок и остави да изсъхне естествено. Корените ще останат прави, а краищата секси разпилени.

Ден 15
Огледален блясък
Добави допълнителен блясък в косата у дома с Frizz-Ease Glossing Mist, 16 лв., John Frieda или пoпитай в салона за терапията Fusio-Dose от Kerastase.

Ден 16
Диадема
Ако си супер заета и нямаш време да оформиш косата, сложи една стилна диадема. Няма да сгрешиш, ако заложиш на черното – то отива на всичко!

Ден 17
Силна коса
Кой не иска да има красива и здрава коса? Дай малко свръхсила на своята с помощта на възстановяващия балсам Phytobaume Reparateur, 32 лв., Phyto с хиалуронова киселина и растителен кератин, които незабавно проникват в дъл­бочина, възстановяват структурата на косъма и интензивно го хидратират.

Ден 18
Джобен формат
Поредната работна среща, а в косата ти цари хаос? Купи си хубава минипреса и я настани в офисното шкафче за дните, в които имаш нужда от спешна помощ.

Ден 19
Разкрасяваща грижа
Искаш да смениш цвета на косата? Опитай новата дълготрайна, боя Color Sensation от Gamier с : интензивни пигменти, екстракт оп4 седеф и цветно масло – тя предлага избор от цели 19 нюанса.

Ден 20
Перфектни къдрици
Можеш да ги имаш, ако оформиш къдравата си коса с пяната Flexible Curls Styling Mousse, 5.50 лв., Nivea, чиято формула съдържа алое вера, термозащитни агенти и комплекс за предотвратяване на заплитането.

Ден 21
Плитка аксесоар
С такава тънка плитка преминаваща през челото като ластична диадема, ще си супер тренди на партито довечера. Всичко, което ти трябва, е една обикновена фиба, с която да закрепиш здраво края на плитката.

Ден 22
Ниско кокче
Искаш шик прическа? Изтегли път встрани и среши косата, събери я ниско долу, стегни с ластик и завий навътре като руло. Захвани здраво с фиби и фиксирай с лак за коса.

Ден 23
Широка лента
Освен че ще предпази ушите ти от мразовитите февруарски пориви, еластичната лента може успешно да се комбинира с цвета на роклята, за да завърши цялостната ти визия.

Ден 24
Полуопашка
Отдели горната част от косата, среши ху­баво назад и вържи в стегната опашка. Тази момичешка прическа ще разкрие красивите черти на лицето ти.

Ден 25
Екстремно подхранване
Смяташ ли, че имаш прекалено суха коса? Може би е време да опиташ интензивната маска Phytokarite, 50 лв., Phyto, която намалява накъсването и увеличава жизнеността и блясъка на сухата коса.Нанеси върху измита коса, сре­ши с едър гребен, постой 10-15 минути и отмий.

Ден 26
Миниаксесоар
Купи си стилна шнола – с нея можеш за секунди да придадеш очарова ние на семплата прическа.

Ден 27
Добра фиксация
Всяко момиче има нужда от хубав лак за коса. Ние харесваме Infinium Lumiere, 2З лв., L’Oreal Professionnel, а ти?

Ден 28
Автопилот
Ако искаш косата ти да бъде здрава, поне веднъж седмично я оставяй да изсъхне сама, без помощта на сешоара.

Ден 29
Мокър ефект
Навлажни косата и нанеси по цялата й дължина гел за мокър ефект. Намачкай леко кичурите с пръсти и остави да изсъхнат сами.

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар