Проблеми с околоочната зона? Даваме ти 3 добри решения

1. Умора, торбички и тъмни кръгове. Основните виновници са недоспиването, лошата диета и забавеният лимфопоток. За да се справиш с това, ти трябва продукт, надарен със свръхспособности, какъвто е клетъчният регенератор Eyes Essential, 124 лв., Dior. Той се бори безпощадно с нашествието на токсини, освежава кожата и оптими­зира укрепителните способности на зоната около очите.

2. Отпускане и бръчки. Кожата около очите е с по-малко фибробласти и произвежда по-малко количество колаген и еластин, ето защо тя се нуждае от специален продукт, който да бъде достатъчно силен, но и деликатен. Такъв е хипоалергенният околоочен крем с Derm Source технология – Lift Activ, 45.53 л8., Vichy, с рамноза, с действие против старее­не и есцин, укрепващ капилярите.

3. Сухота и загуба на блясък. Тънката и чувствителна кожа около очите първа издава броя на годините, дори и биологично да не си ги достигнала. Добрата хидратация отлага появата на фини линии и бръчки. Освен със суперхидратираиците си свойства, околоочният крем Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream, M.A.C, ще те накара да се влюбиш в луксозната му лека текстура, която се топи върху кожата.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар