Тези грешки отблъскват приятелите ви

Не ги допускайте, за да не останете сами

Ако се чудите защо не можете да задържите приятелите си или напоследък все повече ви отбягват, то вероятно допускате поне една от тези грешки.

Трябва да сте наясно, че не е достатъчно да привлечете вниманието на приятелите си само с позитивно отношение, а трябва да бъдете добре информирани по различни теми, за да се превърнете в техните любими събеседници.
Вижте къде най-често грешим в отношението си към приятелите:

Шегите
Шегите по принцип са хубаво нещо, стига да не са на гърба на хора, които не познавате много добре.
Освен това те винаги трябва да са премерени и добре съобразени с хората около вас. Неуместната шега е в състояние да развали приятелството ви.

Не ги допускайте, за да не останете сами

Не ги допускайте, за да не останете сами

Ругатни
Множеството ругатни изречени на висок глас могат да отблъснат всеки. Високия тон кара хората около вас да се чувстват неудобно. Освен това ругаенето на публично място е признак на ниска култура.

Толерантност
Всеки има право на свое виждане за живота, но не правете опити да накарате приятелите си да плащат висока цена, за да повярват в правотата ви. Добре е да проявявате толерантност и да сте отворени към чуждите коментари и мнения.

Тайни
Доверието е неделима част от всяко добро приятелство. Ако не сте коректни към приятелите си и разкриете техните тайни, то е почти сигурно, че ще ги изгубите.

Внимание
Не правете грешката да искате цялото внимание за себе си. Вероятно и вие сте попадали в компанията на човек, който налага темите, които вълнуват само него и ви кара да се чувствате така, сякаш изсмуква всичкия кислород от стаята.
Не допускайте тази грешка, а да не отблъснете приятелите си, пише dama.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар