Разкриха неподозирана причина, която води до надебеляване

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ето какво разпалва коварния хормон на глада

Дори и не сте подозирали, че това може да бъде една от причините за наднорменото ви тегло.

Екип учени от университета в Охайо са стигнали до извода, че честите караници с партньора са едни от причините, които могат да ни доведат до напълняване. Всъщност това не е толкова изненадващо като се има предвид, че скандалите оказват стимулиращо действие върху хормона на глада.

Като се замислим, това означава, че семейните скандали не само водят към разрушаване на връзката между партньорите, а вредят и на здравето ни, тъй като наднорменото тегло води след себе си още редица сериозни здравословни проблеми.
След всяко едно каране нивото на хормона, който изостря апетита ни подтиква не само да поглъщаме огромни количества храна, а и да налитаме на такава, която е нездравословна и висококалорична.

Ето какво разпалва коварния хормон на глада

Ето какво разпалва коварния хормон на глада

Ако вече имате проблем с килограмите, БОДИЛАКС ще ви помогне да се избавите от тях.

Коварният хормон, наричан още хормона на глада се нарича грелин. Интересен обаче е фактът, че след скандали се изостря апетита само на хората, които са със здравословен индекс на телесната маса или малко над общоприетата норма.
Това явление не се наблюдава при хората, които страдат от наднормено тегло.

Екипът на Лиса Ямрека, провел любопитното изследване разкрива, че по време на тестовете двойките са се хранели заедно преди да се опитат да намерят решение за един или повече конфликти във връзката си.
След това те взели проби от слюнка и кръв и така установили хормоните свързани със стреса, както и броя на имунните им клетки.
Така изследователите стигнали до извода, че съществува пряка връзка между посягането към нездравословната храна и високия съпружески стрес, пише pik.bg.

БОДИЛАКС е вашият верен съюзник в борбата с излишните килограми.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар