Няколко трика за подобряване на фотогеничността

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Блестящият грим кара кожата да изглежда мазна

Ако смятате, че не сте достатъчно фотогенични, следващите няколко реда ще са ви от голяма полза.

Доказано е, че най-доброто средство да излезете добре на снимка, е усмивката. Понякога обаче дори и в тези случаи, има доста странични фактори, които могат да повлияят отрицателно на фотогеничността ви.

Вижте кои да продуктите, които трябва да използвате внимателно, ако искате снимките ви да изглеждат добре:

Фон дьо тен

s1_519x318Ако използвате светкавица, е добре да използвате един тон по-тъмен фон дьо тен, което е в разрез с правилата за дневния грим. Трябва обаче да знаете, че светкавицата изкарва образите винаги по-бледи.  За да не се получава рязка граница, нанесете от продукта и върху лицето си.

Руж

Той е един от главните виновници за кадрите, на които не изглеждате добре. Най-добре е да го замените с фина бронзираща пудра.

Плътно червило или очна линия

Поставянето на по-силен акцент е гаранция, че ще излезете добре на снимката. Не се страхувайте да изберете по-силен акцент, който да подчертае онази част от лицето си, която смятате за хубава. Ако искате да изпъкнат очите, най-добре е да ги подчертаете с плътен черен молив. За онези от вас, които смятат, че имат хубави устни, яркото червило е задължително. Запомнете обаче, че съчетанието на двата акцента, е пагубно, тъй като ще изглеждате като клоун.

Матови сенки

Продуктите с едри блестящи частици никога не излизат добре на снимки, тъй като правят кожата да изглежда мазна и отблъскваща.

Най-добре е да заложите на матов грим, както и на фон дьо тен тип мус, който е с по-матова и лека текстура, пише ezine.bg.

ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар