Няколко трика за подобряване на фотогеничността

Блестящият грим кара кожата да изглежда мазна

Ако смятате, че не сте достатъчно фотогенични, следващите няколко реда ще са ви от голяма полза.

Доказано е, че най-доброто средство да излезете добре на снимка, е усмивката. Понякога обаче дори и в тези случаи, има доста странични фактори, които могат да повлияят отрицателно на фотогеничността ви.

Вижте кои да продуктите, които трябва да използвате внимателно, ако искате снимките ви да изглеждат добре:

Фон дьо тен

s1_519x318Ако използвате светкавица, е добре да използвате един тон по-тъмен фон дьо тен, което е в разрез с правилата за дневния грим. Трябва обаче да знаете, че светкавицата изкарва образите винаги по-бледи.  За да не се получава рязка граница, нанесете от продукта и върху лицето си.

Руж

Той е един от главните виновници за кадрите, на които не изглеждате добре. Най-добре е да го замените с фина бронзираща пудра.

Плътно червило или очна линия

Поставянето на по-силен акцент е гаранция, че ще излезете добре на снимката. Не се страхувайте да изберете по-силен акцент, който да подчертае онази част от лицето си, която смятате за хубава. Ако искате да изпъкнат очите, най-добре е да ги подчертаете с плътен черен молив. За онези от вас, които смятат, че имат хубави устни, яркото червило е задължително. Запомнете обаче, че съчетанието на двата акцента, е пагубно, тъй като ще изглеждате като клоун.

Матови сенки

Продуктите с едри блестящи частици никога не излизат добре на снимки, тъй като правят кожата да изглежда мазна и отблъскваща.

Най-добре е да заложите на матов грим, както и на фон дьо тен тип мус, който е с по-матова и лека текстура, пише ezine.bg.

ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар