Ани Цолова топи ударно килограми с тази напитка

Журналистката разкри чудото, с което отслабна

Ани Цолова разкри напитката, с която е стопила ударно килограмите.

Въпреки натовареността на работния й ден, водещата никога не пропуска приема на вълшебната напитка за ударно топене на килограми.
Освен, че сваля успешно излишните килограми, напитката на Ани Цолова действа укрепващо върху имунната система.

Ани Цолова

Журналистката разкри чудото, с което отслабна

Водещата на сутрешния блок по Нова тв вече дълго време залага на приема на тази напитка и резултатът е поразителен. Тя успява да запази килограмите, които свали за кратко време.
Напитката има благотворен ефект върху целия организъм, а не е нищо сложно. Основните съставки на тази вълшебна смес са лимон, магданоз и вода.
Приемайки тази витаминозна бомба, Ани Цолова поддържа завидна форма и дава допълнителна енергия на тялото си.

Домашното чудо на Ани Цолова вече има редица последователки сред дамите в Нова тв. Напитката се прави ежедневно и се консумира директно, тъй като в противен случай се губят голяма част от полезните й вещества.
Ани Цолова разкри начинът, по който приготвя този вълшебен еликсир за топене на килограмите.
Пасира се една връзка магданоз, която се добавя към 500 мл. вода. Към продуктите се добавя и сокът от един голям лимон. Витаминозната бомба се разбърква добре и се изпива наведнъж.

Няма нищо учудващо в ударното действие на тази напитка, тъй като всички знаем, че витамин С оказва пряко действие върху забързването на метаболизма.
Магданозът пък подпомага премахването на излишните течности от организма, а това в нередки случаи е причината, която води до неприятното подуване на краката при дамите, особено със затоплянето на времето, пише topactualno.com.

За да подсилите допълнително ефектът от тази напитка за ударно отслабване, можете да приемате и Бодилакс.

ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ? 

ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар