5 причини да правите секс! Да, още сега!

Сексът е не само приятен, сексът е полезен!

Че сексът е едно от най-приятните изживявания за духа и тялото, всички ние сме убедени! Но колко от нас са се замисляли какво друго е той, освен начин за доставяне на взаимно удоволствие за двамата партньори? Сигурно малцина, защото практикуването е по-приятно от мисленето за секс. Е, не че второто е за пренебрегване!

Нека сексът започне сега!

Но за да не си блъскате главата в размисли, хвърлете един поглед на тези 5 причини, които ви задължават да започнете секса на момента. Или поне веднага след като половинката се прибере!
1.    Сексът сгрява! Въпреки че навън температурите леко са се повишили, все още градусите са около нулата, а какъв по-приятен начин за сгряване от този. Хубавото на секса се крие в това, че може да го използвате като средство за сгряване по всяко време. Е, с мястото можете да имате малък проблем!
2.    Сексът подпомага имунната система! Колкото и неочаквано да звучи за вас, редовните интимни дейности повишават защитните сили на организма. Така че главоболието не бива да е оправдание за отказ, а причина за действие!
3.    Сексът хаби калории! Ако искате да влезете във форма за идващата пролет, но все отлагате началото на тренировките и диетата, защо не тренирате у дома? Хем ще включите и партньора, хем за половин час забавление ще изгорите около 100 калории!
4.    Сексът освежава, подмладява, успокоява! Доказано е, че редовните интимни занимания са гаранция не само за младост, но и за дълголетие! По време на секс се раздвижат мускулите, подобрява се пластичността и се гарантира свеж вид! Редица изследвания сочат, че от секса и кожата се подмладява!
5.    Сексът е гаранция за добро настроение! А в това мрачно време на кал и локви наистина ни трябва източник на добро настроение, не мислите ли?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар