Емануела не спазва диети! Така ли?!

Певицата твърди, че дължи фигурата си на динамичната си работа!

Поп фолк певицата Емануела, която през последните няколко години се наложи на музикална сцена у нас, твърди, че рядко спазва диети. Причината за това се крие не само в добрия й метаболизъм, но и в емоционалността й. Когато нещо й тежи, споделя тя пред колегите от електронното издание rozali.com, може да не яде с дни. Това се отразява на фигурата й – няколко килограма задължително са на минус.

Емануела впечатлява, определено!

Е, признава още, че когато е спокойна и се чувства щастлива, редовно прекалява с храната и формите й се заоблят.
Емануела обаче твърди, че това не я притеснява, тъй като работата й е достатъчно динамична – движението, ангажиментите, задачите са нейна запазена марка, затова трудно излишните килограми се задържат по тялото й.
Изпълнителката допълва, че най-често похапва салати, още риба и картофи. Редовно се опитва да включва в менюто си готвени неща, като от тях любимото й е мусака. Що се отнася до изкушенията измежду храните, Емануела признава, че трудно устоява на изкушението сладолед. Много го обича и редовно похапва от него, особено през горещите месеци.
Като всяка жена и като всяка популярна личност, певицата посещава редовно козметични салони, фризьор и маникюрист, като споделя, че заради ангажиментите й понякога й се налага да се разкрасява по няколко пъти в седмицата. Когато има време, се отдава на любимото й спа удоволствие – масажът.
И въпреки всичките тези грижи, които полага, за да изглежда добре, Емануела е на мнение, че външната красота няма как да прикрие недостатъците в характера.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

в характера.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар