Как да пестиш харчейки?

промоции

Първата ти асоциация е „Намаления!“, нали така? А сега я дай да помислим. Всъщност уловката в тази дума – да му се не види, как може да се хващаме на нея всеки божи път! – е мисълта, че плащаш много по-малко от реалната цена на стоката и пазаруваш супер изгодно. Докато реално се случва нещо съвсем различно…

Колко пъти си си казвала: „Я, само 20 лева ли е? Нищо не е, къде ли не съм ги дала!“, преди да се запътиш уверено към касата, гордо стиснала скъпоценна – и евтина – находка в ръка. И в резултат на това си пръскала доста пари, срещу които си се сдобивала с куп неща, които: а) са ти с един размер по-малки или по-големи, б) не се връзват с нищо останало в гардероба ти, нито със стила ти като цяло, в) са копие на стоки, които вече притежаваш, г) имат някакви дефекти по себе си, които в пристъпа на щура еуфория не си забелязала, д) всъщност ти стоят ужасно, напук на твърденията на трите продавачки в магазина, че ти „заспиват“ и е) са ти абсолютно ненужни. Естествено, намаленията изобщо не са виновни! Просто ние, жените, имаме някакъв вграден ХХ-хромозомен чип, коитоо автоматично ни превръща в блондинки на конци, когато в радиус от 200 – 300 метра се появи бляскава витрина – със или без въпросния надпис върху нея. А ако е и празнично украсена, каквото е всеобщото положение  по това време на годината, просто нямаме власт над краката си, които вече маршируват към прага, и над ръцете си, които бъркат в чантата за портмонето… Честито, следва рязка Финансова катастрофа! Проблемът не е в това, че ни се иска да си отпуснем душичката и да си купим и нещо за себе си. А в това, че ни се иска да го направим 5 момент, в който сме ошушкани като за Световно след и допинга за приятели, роднини и познати за Коледа и Нова Година, а дългата редица именни дни през януари тепърва предстои… Ами сега?… В никакъв случай не увесвай отчаяно нос, защото ние имаме решение за деликатната ситуация и то не гласи: «Отложи подаръците за своя милост зa февруари“! Ако душата те сърби за шопинг точно сега, ето какво можеш да направиш с чиста съвест: инвестирай мъдро в 3 покупки, които наистина си струват и ще ти вършат работа – не само през този сезон! Така де, това е далновиден финансов ход, който ще ти се отплати многократно с времето.

За гардероба ти – ЕЛЕГАНТНА ОБУВКА
Мисли за нея като за стратегическа доживотна инвестиция. Или поне като за такава, която евентуално ще излезе от употреба малко преди пенсия, защото вече ще ти е супер трудно да балансираш върху токовете, конкуриращи бастуна ти. Дотогава обаче това е съкровището, което ще те спасява неотклонно при: романтични вечери, фирмени коктейли и партита, официални и културни събития, рождени дни и сватби. Елегантната обувка на ток е нещо, което просто няма с какво да се замени. При това положение трябва да си я купиш с достатъчно високо качество, гарантиращо дългия й живот.

За тялото ти – КАРТА ЗА ЗУМБА
Ако все още не си разбрала що е то, зумбата е нещо като микс от латино танц и аеробика. Изключително интересно, забавно и оформящо страхотна фигура. Не се подлъгвай, че не е натоварващо – напротив, едночасова тренировка те оставя с мокър екип, но тъй като през цялото време танцуваш, просто не усещаш как и кога изтича тренировката. Освен че те сдобива с телесни мерки за завиждане, зумбата е прекрасно кардио упражнение, грижещо се за добрата форма на сърцето ти. Нищо чудно, че целият свят полудя по нея и тя се предлага в голяма част от спортните зали, като дори можеш да си вземеш карта за няколко посещения с намаление.

За кожата ти – РАЗКРАСЯВАЩА ТЕРАПИЯ
Регенериращ крем за младост, освежаваща маска за свежест, коректор за тъмни кръгове, база а изравняване на цвета, фон дьо тен и пудра за сатенен завършек…в борбата за гладка u красива кожа с равномерен тен всяка от нас е готова да пръсне минисъстояние. Защо просто не инвестираш в един вълшебен продукт, комбинация от грим и грижа, който с всяко нанасяне оставя кожата видимо по-блестяща, красива и млада?

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар